NAJŠOKANTNIJA IZJAVA SVETLANE DRAGIJEVIĆ: "Majka je kriva što je dete nestalo, ona je prodala"! Majka ubice Danke Ilić i dalje tvrdi da njen sin nije sposoban za ovaj zločin

Autor:

Hronika

14.04.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamo sreće da me neko ubio ili da sam umrla, nego što sam osramoćena, rekla je Svetlana.

NAJŠOKANTNIJA IZJAVA SVETLANE DRAGIJEVIĆ: "Majka je kriva što je dete nestalo, ona je prodala"! Majka ubice Danke Ilić i dalje tvrdi da njen sin nije sposoban za ovaj zločin

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji se sumnjiči za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, iznela je svoje gledište pred novinarima, ističući da bi radije bila mrtva nego suočena sa optužbama koje su zadesile njenu porodicu.

Uverenje u nevinost sina


Ističući svoje uverenje u nevinost svog sina, Svetlana je naglasila da Dejan nije sposoban za takav zločin, ističući da bi to potpisala "životom ne 100 posto, nego 200, 2.000, milion i dva miliona posto." Tvrdi da je Dejan nedavno boravio u banji zbog zdravstvenih problema, naglašavajući da je "dobar čovek" i da "ne bi mogao da digne ruku na dete."

Kamo sreće da me neko ubio ili da sam umrla, nego što sam osramoćena. Moj Deki nije ubica i to potpisujem životom ne 100 posto, nego 200, 2.000, milion i dva miliona posto. Rekao je da jeste da ga ne bi ubili batinama policajci. On je bolestan, nedavno je bio u banji. Dejan je dobar čovek, on ne bi mogao da digne ruku na dete - rekla je vičući Svetlana. 

Foto: facebook

Dejan Dragijević, Dalibor Dragijević, Danka Ilić

Pored toga, Svetlana izražava sumnju u postupanje policije, tvrdeći da su optuženi ljudi bez podrške i da su "uništili" njenu porodicu, navodeći da je i njen drugi sin preminuo od stida i sramote.

Našli su da optuže ljude koji nemaju nikog da im čuva leđa, nemaju decu, a nisu ni ženjeni. Mene su uništili. Uhapsili mi oba sina i muža. Dalibor je umro od stida i sramote, verovatno mu je srce otkazalo kad je shvatio da sa njima ne mogu da se bore. Sad mogu da kažu šta god da im se naredi, ti što utvrđuju uzrok smrti - šokirala je Svetlana svojom izjavom. 



Finansijski problemi i angažovanje advokata

Ona takođe ističe finansijske probleme sa kojima se suočava, navodeći da nema novca za porez, struju i druge obaveze, kao i za advokata koji je angažovan za supruga optuženog za pomaganje sinu u prikrivanju tela devojčice.

Gotova sam. Treba mi 1.000 evra za advokata. Dejan ima nekog kog su mu dali, to je jedna devojka, žena, valjda neće tražiti da joj se plaća. Ona treba da istera istinu i da pokaže da je moj Deki pod batinama rekao šta nije uradio. 

Šokantne tvrdnje o nestaloj devojčici

Najšokantnija izjava Svetlane Dragijević odnosi se na tvrdnje o nestaloj devojčici, sugerišući da je devojčica Danka još živa i optužujući njenu majku za nestanak deteta.

Ta devojčica Danka je živa. Majka njena je kriva što je dete nestalo. Ona je prodala i zna gde je - rekla je besramno majka Dejana Dragijevića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
lara

14.04.2024 10:21

I staru uhapsiti. Tuziti zlo i najtvodkorniji narcizam, koji radja jos veci narcizam

Odgovori 27 28
Đura će ti oprostiti,...

14.04.2024 21:27

@lara - Dobro Lara, gde je telo?

Odgovori 20 2
Marija

15.04.2024 02:12

Svi dokazi su kod majke Ivane - zasto su vadjeni nalazi detet u Beogradu? (kucni lekar ih salje ili samovoljno da bi nekome potvrdili zdravstveno stanje deteta). Zasto se ne pronadju 2 zene sa detetom koje lici na Danku? Ovde nesto smrdi Zasto se ne izvrsi DNK oca, koji smatra da nije bioloski otac /na Instagramu samo sinove fotografije /O tome se sada cuti.Majku pod hitno na ispitivanja, jer je najveci krivac ona.Izgleda da je samo cekala da zatrudni /stiti je zakon/u telefonu pronadjena interesovanja za prelaz granice. Da li su osumnjiceni vozili, kamerom uhvacen snimak?Mozda je ova porodica samo "zrtveni janjci"

Marko Milosevic

15.04.2024 12:41

A da li ste 100 posto sigurni da izjava majke sina osudjenog za zlocin , nije istinita ? Pocela je da kruzi prica da nijedno od troje dece nije od istog oca . Da li je to tacno ?