DEJAN SE PLAŠIO DA GA SRĐAN NE "OCINKARI", PA SE VRATIO NA DEPONIJU PO TELO! Novi šokantni detalji ubistva Danke Ilić!

Autor:

Hronika

13.04.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je mislio da će Srđan svu krivicu svaliti na njega!

DEJAN SE PLAŠIO DA GA SRĐAN NE "OCINKARI", PA SE VRATIO NA DEPONIJU PO TELO! Novi šokantni detalji ubistva Danke Ilić!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Deseti dan intenzivne potrage za telom male Danke Ilić, koju su ubice 26. marta ubile u Banjskom polju, a zatim bacile na deponiju, i dalje nije donio rezultate. Dva dana nakon zločina, jedan od osumnjičenih, Dejan Dragijević, zajedno sa ocem Radoslavom i bratom Daliborom, premestio je telo na drugu lokaciju, ali odbija da otkrije gde.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je Dejan premestio telo sa deponije na Starobanjskom putu jer se bojao da će ga Srđan Janković, koji je udario službenim automobilom devojčicu, izdati policiji i ispričati šta se zaista dogodilo.

- Dejan je u jednom trenutku poverovao da će ga Srđan izdati i da će otići u policiju, a onda se nagoditi za manju kaznu i priznati da je udario devojčicu ali da je ona bila živa, a da je Dejan posle toga zadavio. Ubica je bio uveren da će Srđan reći da on iz straha nije smeo ništa da kaže i da će svu krivicu prebaciti na njega - kaže sagovornik Informera upoznat sa slučajem.

Upravo zbog ovoga, kako objašnjava naš sagovornik, Dejan je odlučio da skloni telo na drugu lokaciju i na taj način se zaštiti.

- On je sklonio telo, ali je na salušanju u tužilaštvu priznao šta je uradio i detaljno opisao događaje tog 26. marta, a onda je rekao i da je sa ocem Radoslavom i bratom Daliborom telo preneo na drugu lokaciju. Sada je nejasno koji je njegov motiv da sve prizna, a onda odbije da kaže gde je telo. I njegov brat je u policiji priznao da mu je pomogao, i nabrojao čak 20 lokacija gde bi moglo biti telo, ali pre saslušanja u tužilaštvu, dok je još bio u policijskoj stanici on je preminuo od srčanog udara, tako da ne znamo da li bi on možda tada otkrio pravu lokaciju na kome je telo - dodao je sagovornik pomenutog medija.

Danka Ilić, podsećamo, nestala je 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.Posle devet dana intenzivne potrage, osumnjičeni Janković i Dragijević su uhapšeni 4. aprila kada su otkrili šta su uradili. Priznali su da su devojčicu udarili službenim autom i ubacili njeno telo u vozilo. Nakon što se devojčica osvestila, Dragijević ju je, prema navodima, udavio, a zatim su telo bacili na deponiju. Dva dana kasnije, Dragijević je sa ocem Radoslavom i bratom Daliborom premestio telo na drugu lokaciju, zbog čega su i oni uhapšeni. Međutim, niko od njih nije otkrio gde se tačno nalazi telo. Dragijević je priznao zločin pred tužiocem, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading