SRCE DA PREPUKNE! Evo kako deca Dankinog ujaka reaguju kad vide UBIJENU SESTRU na televiziji - KOMŠIJE PRIČAJU I PLAČU!

Autor:

Hronika

12.04.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za telom male Danke ušla je u 8. dan

SRCE DA PREPUKNE! Evo kako deca Dankinog ujaka reaguju kad vide UBIJENU SESTRU na televiziji - KOMŠIJE PRIČAJU I PLAČU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak, 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena, što je saopšteno 4. aprila. Sumnja se da su je kolima udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena.

Od tada traje potraga za Dankinim telom. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor. Dalibor Dragijević je sahranjen juče na seoskom groblju.

Meštani Brestovca su u potresnoj ispovesti za medeije otkrili da deca ujaka Stefana Dragomirovića stalno traže i dozivaju malu Danku.

Ujak malene Danke je isključio televizor, jer njegova deca kad god vide izveštaj o nestanku devojčice raduju se i govore: "Evo seke, evo seke".

Danima je cela Srbija na nogama u iščekivanju vesti o pronalasku tela male Danke Ilić iz Bora. Veliki broj pripadnika MUP i dalje su na terenu gde traje potraga za telom devojčice Danke.

Trenutno se intenzivno proveravaju svi šahtovi i rezervoari, kako aktivni tako i neaktivni, kao i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje. Razlog za ovu proveru je činjenica da su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković ranije radili u JKP "Vodovod" i dobro poznaju ove sisteme zbog prirode svog posla, piše Blic.

U prvima danima potrage za Dankom Ilić, Banjsko polje je bilo ključno mesto. Veliki broj policajaca, ali i vatrogasaca spasilaca, tragao je neprekidno do kasno u noć za devojčicom. Pretraživali su šumu i svaki pedalj Banjskog polja - od žbunja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahta.

(Novosti)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading