BRAT UBIJENE MALE DANKE VRAĆEN RODITELJIMA! Evo gde je bio dečak dok mu je pola Evrope tražilo sestricu!

Autor:

Hronika

11.04.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ubijene Danke Ilić, nakon tragedije koja je zadesila ovu porodicu, podvrgnuta je bila psihijatrijskom veštačenju, s obzirom da je bila poslednja osoba koja je Danku videla.

BRAT UBIJENE MALE DANKE VRAĆEN RODITELJIMA! Evo gde je bio dečak dok mu je pola Evrope tražilo sestricu!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Trogodišnji Lazar, koji je dan nakon ubistva svoje sestre Danke Ilić (2) 26.marta, procenom Centra za socijalni rad u Boru privremeno smešten u hraniteljsku porodicu, ponovo je vraćen svojim roditeljima Ivani i Milošu Ilić.

Majka ubijene Danke Ilić, nakon tragedije koja  je zadesila ovu porodicu, podvrgnuta je bila psihijatrijskom veštačenju, s obzirom da je bila poslednja osoba koja je Danku videla.

- Majka je, prema procenama specijalista, koji su sa njom razgovarali  i obavili neophodne preglede potpuno psihički i mentalno zdrava, što ukazuje da svojoj dvogodišnjoj devojčici nije mogla učiniti ništa loše. Zbog toga je vraćen roditeljima, a mali Lazar svakodnevno traži i doziva svoju sestricu za čijim telom se još uvek traga - saznaje nezvanično Informer.rs.

Da je mali Lazar sad uz svoje roditelje potvrdila je i jedna stanovnica Bora.

- Srela sam majku sa sinom u gradu. Sa njima su bili i suprug i svekar. Žena je u drugom stanju, mora da se pričuva i posveti drugim detetu. Nije njima lako, ovo je ne daj Bože nikome. Poznajem i baku Tanju, Miloševu majku. Ona je žena pod lekovima jer ovo ne moze da prihvati. Kako će se sve završiti, mislim da niko ne zna - rekla  je starija Boranka.

Mala Danka nestala je u Banjskom polju 26. marta dok je sa majkom i bratom bila na porodičnom imanju. Posle nekoliko dana potrage ustanovljeno je da su je ubili radnici Vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević, ali telo deteta još nije nađeno.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading