ČETRNAESTOGODIŠNJA DEVOJČICA IZ SRBIJE SILOVANA U RIMU: Otac BESAN "Sve ću ih spaliti", ovo su JEZIVI DETALJI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini Rima devojčicu koja dolazi iz Srbije navodno su drogirale i silovale nepoznate osobe.

ČETRNAESTOGODIŠNJA DEVOJČICA IZ SRBIJE SILOVANA U RIMU: Otac BESAN "Sve ću ih spaliti", ovo su JEZIVI DETALJI

Foto: Ilustracija: Shutterstock, facebook.com/Dobrivoje Blagotic

Silovanje

Nakon što je četrnaestogodišnja devojčica iz Srbije prijavila da su je nepoznate osobe drogirale i silovale u kampu u blizini Rima, njen otac se oglasio i objasnio šta se zapravo desilo pre nego što je njegova ćerka alarmirala policiju. Otac je izjavio da su je dva dečaka naterala da puši cigarete, što ju je dovelo do stanja ošamućenosti. Takođe, istakao je da su drugi dečaci u kampu potvrdili da su videli njegovu ćerku sa starijim muškarcem, te da je ona izgubila svest nakon konzumiranja nepoznate supstance.

Otac šokiran onim što se dogodilo

Otac je izjavio da, iako nije siguran u sve detalje, ukoliko se ispostavi da je njegova ćerka zaista silovana, spreman je da preduzme ekstremne mere.

- Sve ću ih spaliti - rekao je otac za list La Republica. Takođe, istakao je da je njegova ćerka i dalje u bolnici i da će se tek saznati šta se tačno desilo, prenosi "Informer".

Foto: Unsplash/ Christian Erfurt

Muškarac tvrdi da će preduzeti ekstremne mere


Reakcija vlasti i istraga

Agenti u Rimu su alarmirali sve socijalne službe i sprovode istragu kako bi utvrdili sve činjenice. Takođe, laboratorijske analize su naručene kako bi se utvrdila supstanca koju je devojčica konzumirala. Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja prijave policiji na posebne brojeve telefona namenjene za ovakve situacije.

Slučaj četrnaestogodišnje devojčice iz Srbije koji tvrdi da je drogirana i silovana u kampu blizu Rima izazvao je šok i zabrinutost kako u Srbiji, tako i u Italiji. Istraga je u toku, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja i konačno utvrđivanje istine o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading