POLICIJA HITNO PREŠLA NA OVU LOKACIJU: Evo gde se sada traži telo Danke Ilić

Autor:

Hronika

09.04.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što sigurno znamo jeste da će i majka dvojice osumnjičenih biti ispitana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru i njena priča biće možda i značajan deo u ovoj slagalici.

POLICIJA HITNO PREŠLA NA OVU LOKACIJU: Evo gde se sada traži telo Danke Ilić

Foto: Printscreen/Republika, Društvene mreže

Policija se uputila na Novo groblje u selu Zlot gde će se vršiti otkopavanje različitih delova te teritorije u potrazi za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić, prenosi Blic.

Da podsetimo, selo Zlot, zato što iz tog sela potiče sada već pokojni saučesnik koji se sumnja da je pomagao svom bratu prvoosumnjičenom Dejanu koji je vozio auto na koji je devojčica tog kobnog dana naletela.

Ono što sigurno znamo jeste da će i majka dvojice osumnjičenih biti ispitana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru i njena priča biće možda i značajan deo u ovoj slagalici i istrazi kada je u pitanju otkrivanje mesta gde se nalazi telo dvogodišnje Danke Ilić.

Prošlo je pet teških dana otkad je Srbiju pogodila strašna vest da je malena Danka Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana, ubijena u Banjskom polju kod Bora.

Njeno telo, nažalost, još nije nađeno. Nemio događaj koji se desio u međuvremenu zakomplikovao je situaciju - reč je o iznenadnoj smrti brata osumnjičenog za ubistvo devojčice, koji je priznao da je pomogao bratu da se reši tela.

Psihološkinja Vujić Bojović objašnjava o kakvim psihološkim profilima je reč.

- Jako je teško iz pozicije psihologa objasniti ponašanje čoveka kog niste upoznali. Ljudi su razmišljali na "tunel" način, ne videvši širu slike. Nisu pokazali ni trunku empatije, dete su tretirali kao objekat. Teško je staviti se u tu glavu. To bili potpuno neupadljivi likovi, na bilo koji način, ni po čemu se nisu isticali, i da je njihova patologija, da kažem, eksplodirala na neki način, patologija ličnosti, eksplodirala na neki način u situaciji gde su se oni osetili ugroženo - kaže Vujić Bojović.

Dodaje i da je moguće da im je motivacija za takvu svirepost bila izbegavanje odgovornosti i mišljenje da će moći da se izvuku, a osvrnula se i na tri svedoka koji su potvrdili da se Danka Ilić nalazila pored puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading