"DANKA JE POSLEDICA, JA GOVORIM O UZROKU..." Skandalozne izjave imama iz Plava o ubistvu devojčice iz Bora, ali i njegovih pratilaca: "Danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije"!

Autor:

Hronika

08.04.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa im nije sveto!

"DANKA JE POSLEDICA, JA GOVORIM O UZROKU..." Skandalozne izjave imama iz Plava o ubistvu devojčice iz Bora, ali i njegovih pratilaca: "Danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije"!

Foto: https://www.facebook.com/sead.jasavic.3

Imam iz Plava Sead Jasavić zaprepastio je celokupnu javnost u regionu kada je monstruozno ubistvo male Danke Ilić prokomentarisao ništa manje monstruoznom objavom na Fejsbuku -  "Danka – danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije."

 

 

Ono što je dodatno uznemirilo javnost je i činjenica da je nekoliko njegovih istomišljenika podržalo ovu skandaloznu tezu.

Upravo tako. Njihov sistem nagrađuje kriminalce, prave rijalitije u kojim od giliptera i umno zaostalih žena "prave elitu". Žao mi je dijete, nadala sam se da će je pronaći živu, ali mi je muka od dvostrukih aršina... I iskreno mi je žao što nema smrtna kazna koja bi poslužila kao vaspitna mjera za sve one koji su u stanju nauditi nedužnim, a pogotovo djeci - piše u jendom od komentara.

Foto: https://www.facebook.com/sead.jasavic.3

Komentar na stranici imama iz Plava

Istog mišljenja je više njegovih pratilaca.

Tako je brate Seade - vraća se kao bumerang - piše, dok se u sledećem dodaje "što se gaji, to se radi".

Foto: https://www.facebook.com/sead.jasavic.3

Komentar na stranici imama iz Plava

Sead je na ove komentare dodao da je "Danka posledica, dok on govori o uzroku."

Foto: https://www.facebook.com/sead.jasavic.3

Komentar na stranici imama iz Plava

Inače, kada je u komentarima naišao na negodovanje zbog svog stava, imam je nastavio elaboraciju „zašto nam se ovo dešava“, te rekao da će to biti tako dok god deca u školama uče "Gorski vijenac", te poručio da „nisu ovo nacionalne teme – već je u pitanju refleksija kompletnog ponašanja državnog sistema Srbije – koji ne sankcioniše već skriva zločince i ne priznaje svoje zločine – i ne ulazi u nacionalnu fazu katarze".

Podsećanja radi, govorimo i o čoveku koji je javno pozivao da se pravoslavna crkva u Konjević polju pretvori u džamiju.

Podsćanja radi, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je udavio dvogodišnju Danku Ilić nakon što ju je njegov kolega Srđan Janković (50) udario službenim automobilom, on je na saslušanju obelodanio da su mu otac Rade Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40) pomagali da telo deteta premeste na drugu lokaciju sa deponije gde je navodno prvo bačena.

Dalibor Dragijević umro je juče u policijskoj upravi Bor od infarkta.

Vest o monstruoznom ubistvu male Danke potresla je celu Srbiju, ali i region i svet.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jaca

08.04.2024 15:42

Овог лудака затворити подхитно.

Odgovori 19 8
Deo

08.04.2024 22:20

Ovaj komentar o rijalitijima, kriminalcima i starletama uopste nije pogresan, naprotiv.

Odgovori 22 2
Milo

09.04.2024 19:54

@Deo - Deo ! Ili si kreten, pa ti se onda prasta, ili si krajnje zlonamjeran. Ne znaci to da ukoliko na tv prenasaju rijaliti, "treba dati danak u krvi", kao sto rece onaj bradati islamista, koga bi pod hitnom trebalo spakovati i poslati u Afganistan, jer tamo nema "rijaliti". Koji kreten, on je "imam", Boze sacuvaj !!

Odgovori 12 7
Miloš

09.04.2024 13:43

Malo ti je falilo Efendija da se dotaknem i politike. Čudo jedno da se ne prisetim zulum koji su tvoji verski istomišljenicima činili na Balkanskim i drugim prostorima vekovima. "Danak u krvi", ubijanje miliona nedužnih za rad vere. Da nije možda ta "politika" bila ispravna? "U svom oku ne vidiš balvan a u tuđem vidiš trn". Ničija politika koja je isključiva i ekstremna nije dobra.

Odgovori 24 2