OTAC DANKINOG UBICE U KAFANI SA KOMŠIJAMA! Oglasio se za Republiku: "Čekamo informacije..."

Autor:

Hronika

05.04.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike i danas je u Boru i okolnim mestima gde izveštavamo o najnovijim informacijama o potrazi za telom male Danke Ilić!

OTAC DANKINOG UBICE U KAFANI SA KOMŠIJAMA! Oglasio se za Republiku: "Čekamo informacije..."

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook

Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, uhapšeni su juče zbog ubistva male Danke Ilić (2) koja je nestala prošlog utorka u mestu Banjsko polje.

Ekipa Republike ovog jutra obišla je mesto Luka, odakle je Janković, koji je sa svojim kolegom iz JKP "Vodovod" priznao teško ubistvo.

Srđanovog oca Dušana zatekli smo ispred lokalne prodavnice i kafane sa komšijom.

- Danas nije dolazila policija, a ništa novo nisam čuo. Sada se sve smirilo - istakao je za Republiku i dodao: 

- Ja ništa ne znam i nestrpljivo čekam informacije. Sve komšije su mi se ovde najnormalnije javile i oni se, takođe, pitaju šta se desilo. Svi čekamo da čujemo pravu istinu.

Policija tražila telo i u selu Luka

Podsećamo, juče je upravo u ovom selu bilo opsadno stanje. Nekoliko ekipa policije blokirala je prilaze kući i prekopavala je imanje Srđanovog oca, zbog sumnje da je telo možda sakriveno na ovoj lokaciji.

Proveravala se i koliba porodice koja se nalazi nedaleko odavde, a naša ekipa juče je takođe razgovarala sa ocem ubice.

Kako kaže, Srđan Janković se prethodnih dana normalno ponašao i ništa nije ukazivalo na to da će da počini stravičan zločin.

Ja čekam pravu istinu. Ako ne napravio to on će da odgovara, ako nije napravio to odgovaraće oni koji ga maltretiraju. Srđan se normalno ponašao, išao je normalno na posao, orali smo dve bašte, vozio je traktor, sadio salatu. Nekad je voleo da popije. Sada nije bio pijan kad su ga zvali. Nije poznavao porodicu Ilić. On i njegov kolega su otišli da obave fiziološke potrebe. Kada su pošli dole od tog mesta naišli su na dva čoveka, možda policajca. Išli su na posao, zbog toga su bili tamo u Banjskom polju. Srđan meni ništa nije rekao ni kad je došla policija. Svi svašta pričaju sad. Ja mislim da Srđan nije sposoban da uradi ovako nešto. Nikad nismo imali problema sa Srđanom uvek je bio dobro dete, pošten je i mnogo je radan, mislim da nije udario Danku autom - rekao je juče otac Dušan Janković za Republiku.

Podsećamo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Potraga je trajala 10 dana, a policija je juče obelodanila da je Danka Ilić ubijena.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading