OVO SU BILI POSLEDNJI KORACI DANKE ILIĆ! Srbijom teče REKA SUZA, monstrumi i dalje nemi: NE MOGU DA SE SETE GDE JE NJENO TELO! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.04.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Janković i Dejan Dragijević do dan danas nisu mogli da se sete gde su odneli mrtvo dete.

OVO SU BILI POSLEDNJI KORACI DANKE ILIĆ! Srbijom teče REKA SUZA, monstrumi i dalje nemi: NE MOGU DA SE SETE GDE JE NJENO TELO! (FOTO)

Foto: Printscreen/Republika, Društvene mreže

Srbijom teče reka suza za malom Dankom Ilić (2) koja je svirepo ubijena 26. marta u Banjskom Polju kod Bora. Osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković u policiji su ispričali sve o zločinu. Međutim, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru samo je Dejan Dragijević izneo odbranu do detalja, ali nije mogao da se seti gde je telo.

Srđan Janković je ćutao.

I jednom i drugom određen je pritvor do 30 dana.

Republika

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, Društvene mreže

 

 

Nakon njihovog saslušanja policija je uhapsila oca i brata osumnjičenog Dejana Dragijevića zbog sumnje da su mu pomogli da telo devojčice prebaci na drugu lokaciju. U policijskom pritvoru tri sata nakon ponoći umro je brat osumnjičenog, Dalibor Dragijević. Po nalogu tužilaštva njegovo telo prevezeno je na obdukciju.

Od 26. marta ove godine nema čoveka u Srbiji koji nije tražio i pitao se:

- Gde je nestala Danka Ilić?!

 U četvrtak 4. aprila došlo se do saznanja da je Danka ubijena. Tada je Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije rekao da su osumnjičeni priznali zločin.

Ministar policije Bratislav Gašić na konferenciji za medije ispričao je sve detalje zločina.

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

 

 

Tada je rekao da je majka Ivana sa svoje dvoje dece nakon tri godine došla na imanje u Banjsko Polje. Prema njegovim rečima, Ivana je 26. marta ove godine u 13.10 sati stigla na imanje. 12 minuta kasnije suprugu Milošu poslala je slike dece. 

U jednom trenutku sin joj je tražio vodu, pa je otišla do automobila. Za to vreme Danka je izašla iz dvorišta, provukla se kroz šipražje i uputila ulicom. Troje ljudi su je videli kako sama šeta, ali nažalost niko joj nije prišao. Na svega 30 metara od kuće kolima su je udarili Dejan Dragijević i Srđan Janković.

 Onesvešćeno dete stavili su u vozilo i uputili se ka deponiji. Devojčica je došla svesti, ali ako je verovati izjavi Dejana Dragijevića on ju je ugušio. Telo su bacili na deponiju na Starobanjskom putu. Međutim, ono šo je do sada poznato jeste da je jedan od osumnjičenih mrtvo dete prebacio na drugu lokaciju. Dejan je priznao da je to uradio uz pomoć svog oca i brata.

Republika

Foto: Facebook

 

Međutim, ni jedan od njih trojice ne može da se seti gde je telo bačeno.

Brat osumnjičenog, Dalibor Dragijević, umro je u nedelju u pritvoru u policijskoj stanici u Boru.

Otac će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading