PLAŠIO SAM SE DA NAS NE ODA PLAČ! Ubica Danke Ilić otkrio uznemirujuće detalje svirepog ubistva: STISKAO JOJ JE SVOM SILINOM VRAT DOK NIJE PRESTALA DA DIŠE!

Autor:

Hronika

06.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

PLAŠIO SAM SE DA NAS NE ODA PLAČ! Ubica Danke Ilić otkrio uznemirujuće detalje svirepog ubistva: STISKAO JOJ JE SVOM SILINOM VRAT DOK NIJE PRESTALA DA DIŠE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Noćas, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, okončano je saslušanje dvojice osumnjičenih za smrtonosni napad na malu Danku Ilić. Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) su nakon saslušanja privedeni sudiji koji je odredio pritvor do 30 dana. Obojica su prebačena u Okružni zatvor u Zaječaru.

- Srđan Janković branio se ćutanjem. Za razliku od njega, drugoosumnjičeni Dejan Dragijević je gotovo dva sata pričao do detalja šta se sve dogodilo. On je kazao da je nakon udarca kolima malena Danka pala, a da je on sa sedišta suvozača istrčao, prišao nejakoj devojčici i u momentu počeo da je davi golim rukama. Stiskao joj je svom silinom vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj proceni, prestala da diše.Nakon toga ubacili su njeno telo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponiju -saznaje se nezvanično iz tužilaštva.

Ono što takođe nezvanično saznajemo od bliskog izvora istrage jeste da je jedan od ubica izjavio sledeće:

"Plašio sam se da nas ne oda plač."

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od prekjuče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

"Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem", navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lidija

06.04.2024 17:20

Ubiti jednog odmah,ovog sto ne zna gde je, posle, jedno po jedno, dok ne progovore. Majka da gleda. Posle malo kreca, pa sve, uspravno u septicku jamu.

Odgovori 47 5
Maja

06.04.2024 20:10

Nadam se da ce zbog ovakvih bolesnika uvesti smrtnu kaznu i da ih snime da ceo svet vidi,da posle ovakve vesti mozemo da se bar malo smirimo.

Odgovori 41 4
Zoran

06.04.2024 22:37

Ma kakva crna smrtna kazna. U zatvor, al da borave sa onim Veljinim što će na doživotnu, što nemaju šta više da izgube. Pakao će im posle lako pasti.

Odgovori 35 3
Silvija

07.04.2024 23:30

@Zoran - Za takve treba ne smrtna kazna, to je lagano. Odseci ruku, pa na nedelju dana uvo, pa na ned dana oko da se izvuce, pa odseci neki prst, pa deo mesa, ali ih ostaviti u zivotu. Da zive u nesnosim bolovima

Odgovori 12 3