ŠOK IZJAVA MAJKE DANKE ILIĆ: Ne znam gde mi je SIN, nije sa nama!

Autor:

Hronika

02.04.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni je najteže, ja sam je rodila, kaže majka Danke Ilić.

ŠOK IZJAVA MAJKE DANKE ILIĆ: Ne znam gde mi je SIN, nije sa nama!

Foto: facebook

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala pre tačno osam dana u Banjskom Polju u Boru, i dalje traje.

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, rekla je za Informer da joj je jako teško zbog cele ove situacije. 

- Svi mene optužuju kao majku, a meni je preteško, niko ne može da zamisli koliko. Bole me nebuloze i gluposti koje izlaze o meni. 

Upitana je i da li veruje da je Danka na snimku iz Beča. 

- Zbog istrage ne smem to da komentarišem - istakla je ona. 

- Meni je najteže, ja sam je rodila. Mnogo mi je teško, razumite me, ne želim da se oglašavam dok se moje dete ne vrati kući. Tek kada se sve završi oglasićemo se suprug i ja i pričaćemo o svemu - kaže Ivana, a na pitanje da li je tačno da je guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije kratko je rekla:

- Moj telefon je bio na veštačenju i to je sve što ću reći. 

Takođe, upitali smo je i o starijem sinu. 

- Stariji sin nije sa nama i ne znamo gde je - istakla je majka Danke Ilić za Informer. 

Podsetimo, Danka Ilić, stara nepune dve godine, nestala je prošle nedelje sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dve, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno.

U trenutku kada je otišla da sipa vodu dečaku, devojčica je nestala.

NAŠA SAZNANJA

Ekipa potala Republika danas je stigla u Beč, kako bismo sa lica mesta izveštavali o najnovijim informacijama kada je u pitanju potraga za Dankom Ilić. 

Kolege iz austrije srpskoj policiji su dostavile informacije da su uradili antropološko veštačenje snimka preko specijalnog softvera. Preko njega se upoređuju konture lice devojčice sa snimka i nestale Danke Ilić.

Upoređuje se i način hoda, dužina karlice, ruku i nogu.

Kako saznaje Republika, podudaranje je izuzetno visoko. Poklapa se u ogromnom procentu, ali sve to treba uzeti sa rezervom zbog kvaliteta snimka, jer je sniman po mraku i iz veće razdaljine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading