OGLASILA SE MAJKA DANKE ILIĆ! Evo šta je rekla o nestanku ćerke!

Autor:

Hronika

02.04.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike danas je u Beču, ali i u Boru i prati sve najnovije informacije.

OGLASILA SE MAJKA DANKE ILIĆ! Evo šta je rekla o nestanku ćerke!

Foto: Facebook

Za dvogodišnjom Dankom Ilić traga se skoro osam dana. Dete je nestalo prošlog utorka u mestu Banjsko polje kod Bora.

Do sada se majka devojčice nije oglašavala, dok se otac Miloš Ilić oglasio i na društvenim mrežama.

- Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga - navodi potištena Ivana Ilić za beogradske medije.

Ona je takođe medijima ranije rekla i da nije pogledala snimak koji nje nastao u Beču, a na kome se navodno vidi mala Danka sa dve ženske osobe za koje se sumnja da su Rumunke. Danas je dodala da je pogledala video na kome je navodno njihova ćerka.

- Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete - navodi majka nestale Danke.

Ekipa potala Republika danas je stigla u Beč, kako bismo sa lica mesta izveštavali o najnovijim informacijama kada je u pitanju potraga za Dankom Ilić. 

Kolege iz austrije srpskoj policiji su dostavile informacije da su uradili antropološko veštačenje snimka preko specijalnog softvera. Preko njega se upoređuju konture lice devojčice sa snimka i nestale Danke Ilić.

Upoređuje se i način hoda, dužina karlice, ruku i nogu.

Kako saznaje Republika, podudaranje je izuzetno visoko. Poklapa se u ogromnom procentu, ali sve to treba uzeti sa rezervom zbog kvaliteta snimka, jer je sniman po mraku i iz veće razdaljine.

Uskoro se očekuje da austrijska policija pronađe još detalja.

Trenutno se pregledaju, pre svega, snimci javnog prevoza kako bi se utvrdilo kretanje osoba sa snimka.Ono što je najnovija informacija je ta, da se proveravaju linije tramvaja pod brojevima 71 i 1. 

BONSU VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading