SASLUŠAN SVEDOK KOJI JE SNIMIO DEVOJČICU KOJA LIČI NA DANKU! Nove informacije iz Beča!

Autor:

Hronika

02.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorio je i o drugim svedocima.

SASLUŠAN SVEDOK KOJI JE SNIMIO DEVOJČICU KOJA LIČI NA DANKU! Nove informacije iz Beča!

Foto: printscreen/Google Maps, Facebook

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora, traje već osam dana.

- Istraga je u punom jeku. Čim bude novih informacija saopštićemo ih - u zvaničnom odgovoru iz bečke policije za "Blic" su rekli da se nastavlja istraga snimka devojčice koja podseća na Danku Ilić (2), za kojom se već tačno sedam dana traga.

Kako su naveli iz bečke policije,saslušan je svedok koji je snimio video na kojem se vide dve žene i devojčica na stanici u centru Beča

"Nisu identifikovani drugi svedoci", dodali su.

Podsetimo, Bojana Otović Pjanović, majorka policije, istakla je da ne može deliti konkretnije informacije iz istrage, uključujući i podatke o osumnjičenima. Ipak, naglasila je da je potraga za nestalom Dankom Ilić neprekidna, te da se detaljno proveravaju sve činjenice i sva lica koja bi mogla biti povezana sa nestankom dvogodišnje devojčice.

- Ne isključujemo nijednu mogućnost, istraga je i te kako dinamična, imamo veliki broj provera, postoji veliki broj materijala i najmanja indicija da neko lice može da se dovede u vezu se proverava… Eliminacija (osumnjičenih) će ići kada dobijemo nesumnjivu činjenicu da neko ne može da se dovede u vezu sa nestankom - rekla je major policije Bojana Otović Pjanović u vezi sa nestankom Danke Iliić.

Sprovode se provere na svim relevantnim činjenicama i okolnostima vezanim za slučaj. Sva lica koja bi mogla biti povezana sa ovim događajima detaljno se proveravaju. Kao standardna policijska praksa u slučaju nestanka deteta, prve mere obuhvataju pretragu terena u neposrednoj blizini mesta događaja.

Bojana Otović Pjanović je naglasila da ne može otkriti identitet osumnjičenih.

- Ko su osumnjičeni, ne mogu govoriti jer to ne bi bilo niti profesionalno, niti odgovorno. Što se mene tiče, sad su osumnjičeni svi! Uzeti su svi snimci svih mogućih kamera, proverava se sve i ne radi se to samo u Boru nego i u policijskim upravama kako u okolnim gradovima, ali i u Beogradu, i to 24 sata, u smenskom radu.- 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Геџа

02.04.2024 23:57

Каква бре “ МАЈОРКА”, изгубим свако интересовање за текст кад видим овај ЈЕЗИЧКИ ИДИОТИЗАМ !