OVO JE NENAD KOJI JE UMRO U INDIJANI: Samo dva dana nakon njegove smrti, preminuo i njegov otac!

Autor:

Hronika

23.03.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada uzrok njihove smrti nije javno saopšten.

OVO JE NENAD KOJI JE UMRO U INDIJANI: Samo dva dana nakon njegove smrti, preminuo i njegov otac!

Foto: Facebook/Nenad Konjevic

Danas se, po tamnošnjem vremenu, održava sahrana oca i sina, Nenada i Petra "Miloša" Konjevića, čije su smrti nastupile u razmaku od samo dva dana. Nenad, vozač kamiona u Americi, preminuo je 17. marta, dok je njegov otac Petar Konjević preminuo dva dana kasnije. Za sada uzrok njihove smrti nije javno saopšten.

Oproštaj od Nenada Konjevića

U saopštenju Srpske pravoslavne crkve Sveti Sava u Indijani, navedeno je da će se od Nenada oprostiti njegov sin S.K, majka Nada K, sestra Marija, zet, dve sestričine, te stric sa porodicom, kao i mnogi prijatelji i kumovi.

Ostavština Petra "Miloša" Konjevića

Porodica i prijatelji Petra "Miloša" Konjevića, koji je preminuo dva dana nakon svog sina, ističu da će ga preživeti njegova voljena supruga Nada, ćerka Marija, unuk S.K, dve unuke J. i S, kao i njegov brat Nikola K. i mnogi drugi prijatelji, članovi porodice i kumovi.

- Miloša preživljava njegova voljena supruga Nada, jedna voljena ćerka Marija, unuk S.K, dve unuke J. i S, njegov brat Nikola K. i porodica, mnogim drugi prijatelji, članovi porodice i kumovi - saopštili su iz crkve.

Pogrebna služba u Pravoslavnoj katedrali Svetog Save u Merivilu

Pogrebna služba za oca i sina, Nenada i Petra "Miloša" Konjevića, biće održana u Pravoslavnoj katedrali Svetog Save u Merivilu.


Ovaj tragični događaj duboko je potresao njihovu porodicu, prijatelje i zajednicu u kojoj su živeli i radili. Nenad je bio poznat kao predan vozač kamiona, dok je Petar ostavio dubok trag u srcima svojih najmilijih. Njihova smrt ostavlja veliku prazninu koja će teško biti popunjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading