TELEFON LAVA PETROVIĆA SUVAJDŽIĆA NA VEŠTAČENJU? Policija češlja SVE KONTAKTE, ispituje da li ga je neko NAGOVORIO na ZLIČIN!

Autor:

Hronika

11.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražuju se pozivi, poruke, traži se svaki sumnjiv trag.

TELEFON LAVA PETROVIĆA SUVAJDŽIĆA NA VEŠTAČENJU? Policija češlja SVE KONTAKTE, ispituje da li ga je neko NAGOVORIO na ZLIČIN!

Foto: Shutterstock, Republika.rs

Zbog zločina koji je izvršio Lav Petrović Suvajdžić (25) zajedno sa suprugom Martinom kada su najpre otrovali svoje sinove od jedne i tri godine, Arosa i Ehosa, a onda zajedno otišli u smrt skočivši sa najvišeg solitera u Novom Sadu, javnost još uvek ne dolazi sebi.

Kada je policija ušla u njihov porodični dom, zatekla je mrtva tela nedužnih dečaka, prekrivene belim čaršafima, dok su zidovi bili okrenčeni u crno, a po njima isrctani egipatski simboli koji predstavljaju zagrobni život, te se veruje da su bili deo sekte zbog koje su i izvršili brutalno ubistvo sinova, a onda i samoubistvo.

Ekipa portala Republika je bila u Bačkom Petrovcu na sahrani Martine Petrović Suvajdžić koja je sahranjena pored sinova i pod devojačkim prezimenom, a ono što su kako njena porodica, tako i prijatelji odsečno komentarisali jeste to da je Lav taj koji je Martinu uvukao u kandže sekte i da se sve dogodilo zbog njega.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Grob Lava Petrovića Suvajdžića

Zbog svega toga su nadležni organi odlučili da urade detaljne analize Lavovog telefona kako bi otkrili moguće tragove, ali i kontakte koji bi mogli dati odgovore na brojna pitanja.

Istražuju se pozivi, poruke, traži se svaki sumnjiv trag, a policija pokušava da otkrtije da li je možda neko od pripadnika sekte čiji je Lav bio član uticao na ovakvu njegovu odluku i podstakao ga da izvrši stravičan zločin.

Pretražuje se svaki broj sa kojim je Lav bio u kontaktu, a traže se i neki skriveni tragovi i tumače sve poruke, jer je poznato da sekte, njihovi pripadnici, a naročito oni na vrhu rade skriveno i na prefidan način utiču na svoje članove i njihovu psihu.

Republika

Foto: republika

Kuća Lava i Martine u Petrovaradinu

Podsetimo, Lav je sahranjen u subotu na Novom groblju, bez sveštenika, porodice i prijatelja. Jedini ko je došao da ga isprati na večni počinak jeste njegov deda, koji ne krije tugu i bol zbog onoga što je njegov unuk učinio.

- Roditelji su mu u lošem stanju, ne mogu od sramote da hodaju - kazao nam je Lavov deda i dodao da oni nisu ni znali da je Lav bio u sekti i da su u potpunom šoku nakon te informacije.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading