DEČKA ZAOSTALOG U RAZVOJU TERALI DA PROSI! Jeziva trgovina ljudima u Pirotu - monstrum mu uzimao i SOCIJALNU POMOĆ!

Autor:

Hronika

02.03.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni M.S. se nalazi na izdržavanju kazne zatvora u Okružnom zatvoru u Leskovcu gde će narednih dana biti saslušan na okolnosti ovog dela.

DEČKA ZAOSTALOG U RAZVOJU TERALI DA PROSI! Jeziva trgovina ljudima u Pirotu - monstrum mu uzimao i SOCIJALNU POMOĆ!

Foto: RINA

Vjt u Pirotu odredilo zadrzavanje O. G. (1993) iz Pirota zbog sumnje da je sa M. S. (1995) iz Babušnuce sa kojim živi u vanbračnoj zajednici izvršila krivično delo trgovina ljudima iz čl 388.KZ na štetu Lj. Dj. (1997) iz Pirota tako što su u periodu 2022-2024 upotrebom sile,pretnje, zadrzavanjem ličnih dokumenata primoravali oštecenog koji je blago zaostao u razvoju I koji nema bliže rođake da vrši imovinska krivična dela, da prosjaći i da im daje novac i ukradene stvari.

Takođe su mu uzimali i novac koji je dobijao na ime socijalne pomoći, a postoji sumnja i da su mu prisvojili kuću nateravši ga da potpiše ugovor da im je istu navodno prodao.Osumnjičeni M.S. se nalazi na izdržavanju kazne zatvora u Okružnom zatvoru u Leskovcu gde će narednih dana biti saslušan na okolnosti ovog dela.

Podsetimo, u Beogradu, policija je u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u četvrtak uhapsila M. P. (29) zbog sumnje da je ugrozio sigurnost svog kolege. Incident se dogodio u jednom beogradskom preduzeću nakon svađe sa kolegom I. B. M. P. se sumnjiči da je fizički napao kolegu i pretio mu nožem, navodeći da će ga ubiti.


Sukobi na radnom mestu mogu imati ozbiljne posledice po zaposlene i poslovanje preduzeća. Upravo takav incident dogodio se u beogradskom preduzeću kada je došlo do sukoba između M. P. i njegovog kolege I. B. Ovakvi događaji mogu stvoriti neprijateljsko radno okruženje i uticati na produktivnost i dobrobit zaposlenih.

M. P. (29) iz Beograda suočava se sa ozbiljnim optužbama nakon što je optužen da je fizički napao svog kolegu i pretio mu nožem. Ovakvo ponašanje može imati ozbiljne pravne posledice po osumnjičenog, ali i izazvati strah i nelagodu među ostalim zaposlenima u preduzeću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading