"NE MOGU DA DOĐEM SEBI ŠTA SE DESILO": Majka žene koja je preminula jutros u UKC Niš neutešna nakon smrti ćerke

Autor:

Hronika

29.02.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njenoj smrti prethodilo je teško porođajno iskustvo, saznaje se nezvanično.

"NE MOGU DA DOĐEM SEBI ŠTA SE DESILO": Majka žene koja je preminula jutros u UKC Niš neutešna nakon smrti ćerke

Foto: ST/Petar Divac, Facebook

D.L. (31) iz Vlasotinca preminula je jutros u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) u Nišu, ostavljajući iza sebe potresnu priču i veliku tugu. Njena smrt duboko je potresla njenu porodicu, prijatelje i zajednicu.

- Ne znam šta se desilo. U šoku sam. Dete se žalilo da ima zapušeni nos, doveli su joj lekara sa ORL. Ne mogu da dođem sebi šta se desilo - potresenim glasom, kaže za Kurir majka porodilje D. L. (31) koja je preminula jutros u UKC Niš nakon što se porodila.

Njenoj smrti prethodilo je teško porođajno iskustvo, saznaje se nezvanično. Prema rečima lekara iz UKC Niš, pacijentkinja je primljena u veoma teškom stanju, a uprkos naporima medicinskog osoblja, preminula je jutros u 6:50 časova.

- Dao joj je običan fiziološki rastvor. Izgleda da je počelo to krvarenje.. Nemam tačnu informaciju, ne znam još šta se desilo...Juče sam se dva puta čula sa njom - ujutru 7 i 11 sati. Posle je samo zvonio telefon. Odvezli su je za Niš, a telefon je ostao u Leskovcu - kroz suze je objasnila neutešna majka.

Univerzitetski klinički centar Niš oglasio se nakon smrti porodilje D.L. (31) koj je preminula samo dva dana nakon što je na svet donela bebu.

- Pacijentkinja D.L. (31) iz Opšte bolnice Leskovac primljena je 28. februara 2024. godine u 15.34 minuta na Kliniku za ginekologiju UKC Niš nakon prethodno urađenog carskog reza u bolnici u Leskovcu, a zbog sumnje na krvarenje u trbuhu. Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog i ultrazvučnog pregleda se prebacuje u jedinicu intenzivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pristupljeno je laboratorijskoj obradi, reanimaciji i pripremi za hitan hirurški zahvat. Uprkos hitnom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa pacijentkinja je jutros u 6.50 sati egzitirala - saopštio je UKC Niš.

Naime, porodilja iz Vlasotinca preminula je jutros, u UKC Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
jeca

01.03.2024 05:02

😥😥😥😥😥

jeca

01.03.2024 05:02

😥😥😥😥😥

jeca

01.03.2024 05:02

😥😥😥😥😥

jeca

01.03.2024 05:02

😥😥😥😥😥