ŠUŠA MAŠE PARAMA I UZ PESMU ŠALJE JASNU PORUKU NEPRIJATELJIMA! Ovako se likvidirani Zemunac veselio i čašćavao muzičare neposredno pred smrt! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.02.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šušu je ispaljeno najmanje devet metaka, a njegovo telo zatečeno je pored automobila.

ŠUŠA MAŠE PARAMA I UZ PESMU ŠALJE JASNU PORUKU NEPRIJATELJIMA! Ovako se likvidirani Zemunac veselio i čašćavao muzičare neposredno pred smrt! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Milan Šuša (39) koji je izrešetan 17. februara na raskrsnici Kumanovske ulice i Ulice Đoke Kovačevića u Zemunu, odnosno ispred svoje kuće, ne znajući šta mu se sprema, neposredno pred ubistvo slavio je život i čašćavao muzičara.

Naime, kako se može videti na video-zapisu do kojeg je došla Republika, on se tokom jedne proslave neposredno pred smrt, latio mikrofona i otpevao pesmu od Nedeljka Bajića "Oficir sa ružom" kojom je poslao jasnu poruku svojim neprijateljima, koje je očigledno imao.

- Neću pristati na predaju, za ponos oružje nemaju, zato im šaljem ovu poruku. Mogu da mi ukradu i ovo malo para, mogu da mi uzmu ovo srce iz nedara, da me drže na hlebu i vodi i bez sna, ali ne mogu da mi uzmu tvoje ime s usana - pevao je Šuša.

Takođe, kada je pevač krenuo da peva pesmu "Moj brat je daleko" ubijeni Zemunac je odlučio da izvadi novčanik i počasti kako konobara, tako i muzičara.

Da podsetimo, u Šušu je ispaljeno najmanje devet metaka, a njegovo telo zatečeno je pored automobila, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

On je likvidiran neposredno nakon što je izašao iz zatvora, a način na koji se ubistvo dogodilo ukazao je na to da je ubistvo pažljivo isplanirano.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

Neposredno nakon ubistva, procureo je snimak ubistva Milana Šuše, koji je veoma uznemirujući.

Milan Šuša sahranjen je 21. februara na groblju u Starim Banovcima uz violinu i gitaru i temu iz filma "Kum".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading