OBIJALI BRAVE POSEBNIM ALATOM, PA IZ STANOVA KRALI NAKIT I NOVAC: Pripadnici policije uhapsili šestoricu lopova, među njima i državljani Jermenije!

Autor:

Hronika

23.02.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljani Jermenije saslušani su u prisustvu tumača.

OBIJALI BRAVE POSEBNIM ALATOM, PA IZ STANOVA KRALI NAKIT I NOVAC: Pripadnici policije uhapsili šestoricu lopova, među njima i državljani Jermenije!

Foto: Shutterstock, Pixabay

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas su u prisustvu branilaca saslušani A.R. (25), A.S. (55), L.V. (28) državljani Republike Srbije kao i tri državljanina Jermenije, V.A. (38) H.K. (38) i A.B. (40) koji su saslušani i u prisustvu tumača.

Oni se sumnjiče da su kao saizvršioci na teritoriji grada Beograda izvršili više krivičnih dela Teška krađa i to na taj način što su posebnim alatom otvarali brave na vratima stanova te su iz istih oduzimali nakit i novac.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za sva lica za koja su po Zakoniku o krivičnom postupku postojali razlozi za određivanje pritvora isti i odredio te je pritvor u trajanju od 30 dana odredio u odnosu na osumnjičene jermenske državljane, kao i u odnosu na osumnjičenog A.S., dok je u odnosu na A.R. doneto rešenje kojim mu se zabranjuje napuštanja stana uz elektronski nadzor, a u odnosu na V.L. je doneto rešenje kojim mu se zabranjuje napuštanja boravišta.

Inače, pre samo nekoliko dana, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su S. Ž. (20), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. 

Sumnja se da je u toku noći provalio u jedan market u Rumi iz kojeg je ukrao izvesnu količinu cigareta i druge robe, ali je ubrzo pronađen i uhapšen. 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, S. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu. 

Policija je kod osumnjičenog pronašla malu količinu suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana. Nakon veštačenja, protiv njega biće podneta i krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading