UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Stariji muškarac izvodi stravična mučenja nad životinjama: Svinji lopatom POLOMIO KIČMU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.02.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj je u toku, a javnost očekuje da će počinilac biti adekvatno kažnjen, a životinje zbrinute na odgovarajući način.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Stariji muškarac izvodi stravična mučenja nad životinjama: Svinji lopatom POLOMIO KIČMU! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/Goran Momcilovic

Policija i nadležni iz ekološkog kriminala trenutno vrše uviđaj u selu Radonjica kod Leskovca nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako stariji čovek na svom imanju maltretira životinje, a zatim i mučkim udarcima motkom sakati svinju u svom dvorištu.

Optužbe i uviđaj

Osumnjičen za zlostavljanje je Č.M. iz ovog sela, a u Policijiskoj upravi Leskovac nam je potvrđeno da je uviđaj u toku. Domaćin, ako možemo tako da ga nazovemo, tvrdi da je mlatio svinje jer su ubile i pojele dva mala jagnjeta. Međutim, zaštitari životinja tvrde da su životinje neobeležene i nevakcinisane, te da su uskraćene za adekvatnu ishranu, što je dovelo do ovog uznemirujućeg incidenta.

 

 

Zanemarivanje životinja i deponija

Životinje su neobeležene i nevakcinisane, a u štali je pronađen konj za koga se sumnja da godinama nije izlazio. Takođe, na imanju je primetna nebriga, jer je domaćin napravio deponiju od svog dvorišta, što dodatno otežava situaciju za životinje.

Reakcija nadležnih službi

Čovek ovo radi godinama i bio je prijavljivan više puta, ali niko od nadležnih službi nije reagovao dok zaštitari životinja nisu došli da se uvere u celu situaciju. Na licu mesta su i veterinarski inspektori, kao i predstavnici udruženja za zaštitu životinja iz Niša, koji su angažovani kako bi se pružila pomoć zlostavljanim životinjama.

Ovaj slučaj ističe važnost redovne kontrole i efikasnog reagovanja nadležnih službi kako bi se sprečilo zlostavljanje životinja i pružila adekvatna zaštita njihovih prava. Uviđaj je u toku, a javnost očekuje da će počinilac biti adekvatno kažnjen, a životinje zbrinute na odgovarajući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading