VANJINO (27) TELO PRONAŠAO NA OBALI KANALA U CRVENKI! Ovo su prve reči supruga stradale devojke iz Kule: SRCE DA PREPUKNE!

Autor:

Hronika

12.02.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pronalaska tela, suprug je obavestio policiju koja je obavila uviđaj, a telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

VANJINO (27) TELO PRONAŠAO NA OBALI KANALA U CRVENKI! Ovo su prve reči supruga stradale devojke iz Kule: SRCE DA PREPUKNE!

Foto: Facebook

Danas je javnost potresla vest o pronalasku tela Vanje S. (27) na obali kanala u Crvenki, a oglasio se i njen suprug koji je pronašao nesrećnu devojku u nedelju oko 13.30 sati.

Iako je potvrdio ovu informaciju, suprug je izrazio želju da detalji o pronalasku ostanu u krugu porodice, te je istakao da je previše emotivno iscrpljen da bi mogao da obaveštava ljude o detaljima vezanim za njen pogreb.


Obdukcija će utvrditi uzrok smrti

Nakon pronalaska tela, suprug je obavestio policiju koja je obavila uviđaj, a telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Prema nezvaničnim informacijama, postoji sumnja da je u pitanju samoubistvo. Ova informacija dodatno potresa porodicu i prijatelje preminule Vanje S.

Pomoć

 

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.


Sahrana u sredu na Novom groblju u Kuli

Vanja će biti sahranjena u sredu u 14 sati na Novom groblju u Kuli, a porodica je zahvalila svima koji su pomagali u potrazi za njom. Suprug je izrazio neutešnost i zamolio za razumevanje u ovim teškim trenucima.

Ovaj tragični događaj ostavlja porodicu i prijatelje u tuzi, a detalji o tačnom uzroku smrti biće poznati nakon obdukcije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading