"KAKO NISMO PREPOZNALI MONSTRUME?" Potresna poruka Sašine prijateljice, u tekstu se osvrnula i na ćerku i suprugu!

Autor:

Hronika

05.02.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U objavi, između ostalog, opisuje se Saša i to kakav je bio kao čovek

"KAKO NISMO PREPOZNALI MONSTRUME?" Potresna poruka Sašine prijateljice, u tekstu se osvrnula i na ćerku i suprugu!

Foto: ATV Printscreen, Shuttertock, Pixabay.com

Na društvenoj mreži Fejsbuk, prijateljica svirepo ubijenog Dobojlije Saše Kulišića, potresnim tekstom, oprostila se od njega.

U objavi, između ostalog, opisuje se Saša i to kakav je bio kao čovek, prenosi ATV.

Bio je veseljak, to je prvo što će svako reći o njemu, zračio je dobrotom, volio je sa prijateljima međusobno si raditi smicalice i bio je veliki radoholičar. O njemu nisam čula, a niti doživela, nijednu negativnost. Ćerka Anastasija mu je bila miljenica, a onda je doživio da ga izdaju one do kojih je najviše držao – navodi se u objavi na Fejsbuku.

 

 

Ispravan i dobar otac, kao što je Saša bio nije zaslužio da ga žena i ćerka drogiraju mesecima kako bi neometano mogle glumiti barabe (seljančure) po gradu, trošiti njegov novac na sramotan način, dok on omamljen spava kući – ističe se u objavi.

U objavi se navode i detalji o njegovom braku sa suprugom Andreom koja je glavna osumnjičena za njegovo brutalno ubistvo.

– Bila je devojka koja je živela u baraci, bez struje i pitke vode. Saša je bio dobrostojeći lik. Doveo ju je u vilu, dao joj auta, neograničeno novca, materijalno sve što nije mogla ni sanjati, putovanja, ljubav, stvorili su porodicu, i najvažnije – dao joj je svoje poverenje. Ona je bila i više nego prosečna, dosta detinjasta i ponašala se nezrelo. Uvek sam komentarisala da će je ćerka Anastasija prerasti u svim segmentima. Ali on je bio srećan sa njom i mi smo je prihvatali takvu. Bar se činio sretan… – navodi se u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading