MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA - Neutešna porodica i dalje ne zna razlog zbog kog se Lazar namerno zakucao u zid automobilom

Autor: M.B.

Hronika

09.02.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična nesreća na putu Čačak-Kraljevo.

MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA - Neutešna porodica i dalje ne zna razlog zbog kog se Lazar namerno zakucao u zid automobilom

Foto: RINA

U sredu u naselju Jarčujak u Kraljevu, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio Lazar Vujović, svega 21 godinu star. Prema policijskom izveštaju, mladić se namerno zakucao u zid automobilom, a kao mogući motiv navodi se to što je bio žrtva internet nasilja. 

Životna drama porodice Vujović: Druga tragedija zaredom


Porodica nastradalog mladića je već preživela jednu veliku tragediju pre nekoliko godina, kada je nastradala njihova praunuka Anđela. Sa teškom tugom i bolom, baka nastradalog mladića je izjavila da je ovo druga tragedija koja je zadesila njihovu porodicu u kratkom vremenskom periodu.

Pretpostavlja se da je Lazar Vujović bio žrtva internet nasilja, što je možda imalo uticaja na njegovo psihičko stanje i konačnu odluku da sebi oduzme život na ovaj način. Internet nasilje, posebno među mladima, postaje sve ozbiljniji problem u savremenom društvu, te je važno podići svest o posledicama takvih dela i pružiti podršku mladima koji su žrtve ovakvog ponašanja.

Foto: RINA

Ruševina

- Moj suprug, i Lazarev deta su rođena braća. Lazar je uvek bio požrtvovan momak spreman svima da pomogne. Živeo je kod majke, Lazarec otac se razveo sa mojom snajom, ali su ostali u dobrim odnosima. Pre nekoliko godina poginula mi je praunuka, Lazareva sestra. Cela porodica ne može da se sastavi od kada smo čuli tužne vesti, do juče smo oplakivali nju, a sada i njega - govori baka nastradalog mladića iz Kraljeva.

Nakon tragičnog događaja koji je potresao porodicu, baka je iznela svoje sumnje u uzrok unukove smrti. Kako kaže, iako se istražuje, sve naslućuje da je njen unuk Lazar namerno digao ruku na sebe.

- On je to jutro krenuo na posao, bilo je oko pet sati. Zakucao se u kuću. Kolege sa posla, su ga provocirale, i kačile njegove slike, pisajući da je manijak. To ga je veoma povredilo. Nikad nije govorio o bilo kakvim problemima, ali izgleda da je to držao u sebi - kroz suze govori neutešna baka mladića.

Baka tvrdi da je mladić živeo normalno i da je imao sve što mu je potrebno.

- I ako nas je svašta mučilo, uspesli smo da održimo radost i sreću. Lazar je dobio svoj auto, bio vredan, posle škole se zaposlio. Tek je počeo da živi, a mi ga sahranjujemo - priča baka.

Kako ona kaže,roditelji kao i braća nastradalog mladića su u izizetno teškom stanju od kada im se dogodila tragedija.

- Oni su otišli u grad da kupuju stvari za sahranu, ne znaju ništa o sebi. Sahrana će najverovatnije biti sutra na seoslkom groblju u Kraljevu.

Dok se policija i nadležne službe bave ovim slučajem, ostaje da se vidi šta će istraga otkriti o uzrocima ove tragične nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading