EKSPLOZIJA U FABRICI U LUČANIMA! Ima povređenih!

Autor:

Hronika

07.02.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni su u čačanskoj bolnici.

EKSPLOZIJA U FABRICI U LUČANIMA! Ima povređenih!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube/printscreen

U vojnoj fabrici Milan Blagojević u Lučanima jutros je na jednom pogonu došlo do požara i eksplozije.

Kako se saznaje, ima povređenih, a oni su smešteni u čačansku bolnicu.

- Sa zebnjom čekamo prve informacije. Prema dimu i silini eksplozije strahujemo da ima povređenih, svi smo zabrinuti - kaže meštanin Lučana.

On dodaje da se iz pravca fabrike i dalje vije gust crni dim, a iz fabrike je izašlo pet saniteta Hitne pomoci, prenosi Kurir.

Podsećamo, sredinom januara u fabrici "Trajal" u Kruševcu dogodila se još jedna eksplozija i stravična nesreća u kojoj je jedan radnik poginuo, a petoro je povređeno.

Poginuo je osamnaestogodišnji radnik Nikola Rašović koji je radio u pogonu gorivih traka, a povređeni su Marko M. (38), Dušan J. (25), Sara C. (20) i Bojan T. (35).

Tim povodom se oglasila i fabrika.

Povređeno je petoro radnika od kojih je jedan radnik podlegao povredama - saopšteno je iz Trajala, prenose Novosti.

Tri radnika su zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, i prema rečima lekara u stabilnom su stanju. Jedna radnica nastaviće lečenje na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. Zahvaljujući veoma brzoj reakciji Policijske uprave Kruševac, Sektora za vanredne situacije, službe Hitne medicinske pomoći i osoblju Opšte bolnice Kruševac, a pre svega brzom reakcijom dežurnih ekipa i radnika Trayal Korporacije  zbrinuti su povređeni i ugašen je požar.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading