"TATA JE NJU NAJVIŠE VOLEO, A ONA MU JE OVAKO UZVRATILA LJUBAV" :Potresna ispovest ćerke ubijenog Saše Kulišića

Autor: Telegraf

Hronika

02.02.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija koja je potresla javnost

"TATA JE NJU NAJVIŠE VOLEO, A ONA MU JE OVAKO UZVRATILA LJUBAV" :Potresna ispovest ćerke ubijenog Saše Kulišića

Foto: ATV Printscreen, Shuttertock, Pixabay.com


Tragična priča o ubistvu Saše Kulišića u Doboju potresla je javnost i ostavila porodicu u šoku. Njegova najstarija ćerka Tamara Kulišić, koja je bila izuzetno bliska sa ocem, sada pokušava da razume kako je preko noći ostala bez njega. Ona za Telegraf.rs otkriva detalje o odnosima unutar porodice i izražava nevericu da su ljudi koji su bili najbliži Saši skovali plan da ga ubiju.

Ispovest Tamare Kulišić

Tamara otkriva da je njen otac voleo njenu polusestru iz drugog braka najviše od sve dece, i da je ona imala sve što je poželela. Taj detalj dodatno naglašava neverovatnost situacije, jer je upravo ta ćerka sumnjičena da je trovala oca i učestvovala u planiranju ubistva.

"Mala mi nije jasna, znam kako će zvučati... Ali, od nas četvoro, tata je nju najviše voleo. Imala je sve što je poželela, svuda ju je sa sobom vodio. I da mu ovo uradi… Da mu ovako vrati… Da mu stavi one silne lekove u limunadu, onesposobi ga, da potom njima otključa vrata i omogući im da ga ubiju…”, priča nam Tamara vidno potresena.



Reakcija porodice na tragediju

Tragedija je ostavila dubok trag na članove porodice, posebno na Tamarinog mlađeg brata koji je u teškom šoku. On izgleda kao mali Saša i teško podnosi gubitak oca. Očigledno je da je cela porodica u emotivnom haosu, a posebno je teško baki i deki, Sašinim roditeljima.

"Ja još nekako sve ovo izbacujem, pričam… Ali on ne, on ćuti i tuguje. Inače, strašno liči na tatu, svi ga zovu mali Saša... Teško je i babi i dedi, tatinim roditeljima, baba plače ne prestaje, a deda sedi i tuguje... Deda i ja smo slični, mi teško plačemo. Ali ja sam se sad isplakala kao nikad u životu...", kaže naša sagovornica dok joj se oči ponovo pune suzama.



Detalji o ubistvu

Ubistvo Saše Kulišića je okrutno izvršeno, a detalji o načinu izvršenja zapanjuju javnost. Sumnja se da su supruga Andrea, njen ljubavnik Dražen i maloletna ćerka iz drugog braka isplanirali i izvršili zločin. Njegovo telo je pronađeno u šumi, vezano i sa brojnim ubodnim ranama po telu.

Hapšenje osumnjičenih

Policija je uspela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjaluci uhvaćena i Andrea. Odmah nakon ubistva privedena je i maloletna ćerka. Svim osumnjičenima je određen pritvor.

Zaključak

Tragičan događaj koji je zadesio porodicu Kulišić i brutalno ubistvo Saše Kulišića ostavljaju dubok emotivni trag na javnost. Ovaj slučaj ukazuje na kompleksnost ljudskih odnosa i duboke psihološke tragove koji ostaju nakon porodičnih tragedija.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading