POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA ŽENE KOJA JE BRUTALNO UBILA MUŠKARCA: Muškarac nag vezan za drvo i likvidiran ZALEPILI MU USTA DA NE VRIŠTI (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.01.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privedena žena osumnjičena za brutalno ubistvo muškarca u šumi kod Doboja

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA ŽENE KOJA JE BRUTALNO UBILA MUŠKARCA: Muškarac nag vezan za drvo i likvidiran ZALEPILI MU USTA DA NE VRIŠTI (VIDEO)

Foto: Profimedia

Policija BiH


Žena iz Banjaluke privedena je pod sumnjom za brutalno ubistvo muškarca koje se desilo u šumi u okolini Doboja. Prema izveštaju ATV-a, žena je privedena u naselju Starčevica, a na terenu je bio prisutan veliki broj policijskih službenika. Prema nezvaničnim informacijama, žena je locirana na osnovu automobila u Banjaluci i privedena je na dalju kriminalističku obradu.

 

 


Detalji zločina i istrage

Telo muškarca pronađeno je nago i vezano za drvo u šumi u okolini Doboja. Prema izveštaju, muškarac je ubijen nožem, bio je vezan za drvo i preko usta je imao zalepljenu selotejp traku. Izvor blizak istrazi otkriva da istražitelji sumnjaju da se u vezi sa zločinom mogu dovesti muškarac i žena. Muškarac je priveden tokom dana, a dalja potraga istražitelje je odvela u Banjaluku.

Reakcije lokalnih medija

Na kratkom snimku objavljenom u lokalnim medijima može se videti mlađa žena koju sprovode dvojica policajaca. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i medija, a detalji istrage se i dalje razvijaju.

Ovo brutalno ubistvo i hapšenje žene izazvalo je šok i uznemirenost u lokalnoj zajednici, a istraga se nastavlja kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

 

 

(Atv)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading