BRUTALNO UBISTVO U DOBOJU: Muškarac pronađen nag i vezan za drvo - šokantni detalji istrage!

Autor:

Hronika

30.01.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas u šumi kod Doboja: Muškarac pronađen mrtav i vezan za drvo

BRUTALNO UBISTVO U DOBOJU: Muškarac pronađen nag i vezan za drvo - šokantni detalji istrage!

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu


Muškarac koji je pronađen mrtav u okolini Doboja ubijen je na zastrašujući način, otkriva izvor blizak istrazi. Telo muškarca pronađeno je nago i vezano za drvo u šumi, a preko usta je imao zalepljenu selotejp traku.

Svirepo ubistvo nožem

Prema navodima izvora, muškarac je ubijen nožem, a pronađen je vezan za drvo na brutalan način. Ova jeziva scena ostavlja istražitelje u potrazi za odgovorima na pitanje ko je mogao počiniti ovakav zločin.

Osobe koje se dovode u vezu sa zločinom

Izvor blizak istrazi otkriva da su istražioci došli do saznanja da se u vezu sa zločinom mogu dovesti muškarac i žena. Muškarac je priveden tokom dana, dok je žena privedena u naselju Starčevica u Banjaluci.

Privedena žena u Banjaluci

Žena koja se sumnjiči da je povezana sa svirepim ubistvom privedena je u naselju Starčevica u Banjaluci. Njeno lociranje na osnovu automobila dovelo je do dalje kriminalističke obrade.

Detalji istrage

Iz Policijske uprave Doboj stigla je informacija da je telo neidentifikovanog muškarca pronađeno na području Doboja. Više detalja o ovom tragičnom događaju biće poznato po okončanju istrage, koja je i dalje u toku.

Ovaj jezivi zločin potresa lokalnu zajednicu, dok istražitelji nastavljaju svoj rad u nadi da će pronaći odgovorne za ovu stravičnu smrt.

(ATV)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading