POLICIJA U ŠOKU! Pet narkotika u organizmu otkriveno kod vozača -zaustavljen u Sremskoj Mitrovici!

Autor:

Hronika

30.01.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova.

POLICIJA U ŠOKU! Pet narkotika u organizmu otkriveno kod vozača -zaustavljen u Sremskoj Mitrovici!

Foto: ST/Nebojša Mandić, A.Nalbantjan, RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaustavili su sinoć, prilikom kontrole saobraćaja, vozača (29) koji je vozio "reno" pod uticajem kokaina, kanabisa, amfetamina, metadona i opijata.

Policija je kod troje saputnika u "renou“ pronašla manju količinu droge za koju se sumnja da je marihuana i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će nakon veštačenja, protiv njih biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

- Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova, nakon čega će biti priveden prekršajnom sudiji - saopštila je policija. 

Podsetimo, pripadnici policije, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su J. M. (39) iz okoline Sokobanje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Sumnja se da je J. M. kao zaposleni u JKP "Napredak“ iz Sokobanje, u periodu od 2020. do 2022. godine, prisvajao novac od naplate usluga ovog preduzeća, koji nije knjižio u dnevnik blagajne niti ga je predavao kroz pazar preduzeća i tako protivpravno stekao imovinsku korist u iznosu od preko 694.000 dinara.

Naknadno je, kako se sumnja, usled podnošenja reklamacija korisnika usluga, sukcesivno obeštetio ovo preduzeće. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden u nadležno tužilaštvo.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading