"VIDEO SAM DA SU IZNELI TELO DEJANA I NJEGOVOG MALOG PSA!" Komšije nastradalog momka sa Dorćola u šoku: Živeo je tu kao podstanar!

Autor:

Hronika

30.01.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je požar izazvala grejalica u mladićevom stanu.

"VIDEO SAM DA SU IZNELI TELO DEJANA I NJEGOVOG MALOG PSA!" Komšije nastradalog momka sa Dorćola u šoku: Živeo je tu kao podstanar!

Foto: shutterstock

Stravičan požar desio se jutros u beogradskoj opštini Stari grad, na Dorćolu, a život je izgubio mladić (35), koji je u tom stanu živeo kao podstanar.

Do vatrene stihije došlo je oko 4 sata u prizemlju dvospratne zgrade, a dim je probudio komšije na prvom spratu.

- U tom stanu je bio mladić Dejan sa svojim malim psom. Ja sam spavao i odjednom me je probudio dim. Otvorio sam vrata stana i zapljusnula me je stravična vrelina, od koje mi se istopio prekidač za zvono, a od dima nisam mogao da dišem. Shvatio sam da je došlo do požara u Dejanovom stanu i pozvao sam ga na mobilni, ali se nije javljao, pa sam pomislio u sebi: Dobro je, nije kod kuće. Pozvao sam vatrogasce i oni su veoma brzo stigli - priča stanar zgrade na Dorćolu za Alo. 

Kako kaže, tada je usledila prava drama.

"Bio je vršnjak sa mojim sinom" 

- Ja i moja porodica nismo mogli da izađemo iz stana od gustine dima. Samo smo mogli da čekamo da ugase požar u stanu koji je tačno ispod našeg. Kada su to uradili, video sam da su izneli tela Dejana i njegovog malog psa. Bilo mi je strašno da to vidim. On je bio vršnjak sa mojim sinom. Teška tragedija, jadan momak. Živeo je tu kao podstanar samo nekoliko meseci. Bio je veoma fin, a njegov psić je bio baš miran - ističe sagovornik za Alo, sa bolom u glasu.

Sumnja se da je požar izazvala grejalica u mladićevom stanu, a da je širenju doprineo kvar na razvodnoj tabli sa osiguračima, odnosno neispravan osigurač.

Nesrećni momak sumnja se da je preminuo na spavanju od prevelikog dima, iako je njegov prozor u prizemlju i imao je mogućnost da iskoči.

Takođe, svuda vise strujni kablovi, a radnici EPS-a su isključili struju iz bezbednosnih razloga.

Dejanovo telo odneto je na obdukciju koja će utvrditi tačan uzrok smrti, a pripadnici MUP-a će tokom istrage otkriti šta je izazvalo tragičan požar.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading