UHAPŠEN MUŠKARAC ZBOG PRETNJI PREDSEDNIKU VUČIĆU! Objavljivao na društvenim mrežama jezive poruke!

Autor:

Hronika

23.01.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno mu je zadržavanje

UHAPŠEN MUŠKARAC ZBOG PRETNJI PREDSEDNIKU VUČIĆU! Objavljivao na društvenim mrežama jezive poruke!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandar Vučić

Muškarac iz Bora uhapšen je zbog sumnje da je uputio pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži "Iks", potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu. 

On je, kako se sumnja, pre nekoliko dana, odgovarajući na poruku drugog korisnika iste društvene mreże, za predsednika napisao da bi "atentat bio blagosloven".

Njemu je odredjeno zadržavanje po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsećamo i na sličan slučaj početkom decembra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pri Višem javnom tužilaštvu Beograd, uhapsili su A. P. (1971) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštio je MUP.

Kako se sumnja, A. P. je putem jedne društvene mreže upućivao preteće poruke predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

A. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsećamo i na nedavne pretnje Zdravka Ponoša. Na nedavnom gostovanju na televiziji "Nova", bivši NATO general Zdravko Ponoš izneo je oštre kritike na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Njegove reči izazvale su brojne reakcije i postale predmet žestoke rasprave u javnosti.

Ponoš je prvo izrazio svoje mišljenje o psihičkom stanju predsednika Vučića, ističući da on, prema njegovom mišljenju, ima "neki problem u odrastanju". Ove reči su izazvale buru reakcija, a sam Ponoš je otišao korak dalje iznoseći svoje zabrinutosti u vezi sa Vučićevim navodnim "putem bez povratka" i njegovim "korakom od ambisa".

- Vučić ima neki problem, ima neki problem u odrastanju i ja bih mu rekao: dečko, potraži pomoć! Njemu nije još mnogo ostalo, on je sinoć pokazao u kakvom je psihičkom stanju - rekao je Ponoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (54)

Loading
Ana

23.01.2024 11:05

Pretnje treba najstroze da se sankcionisu.

Keti

23.01.2024 11:06

Pa toliko stranih posmatraca je pratilo izbore da je bilo nepravilnosti neko bi reagovao...

Ana

23.01.2024 11:07

Za svaku osudu, i treba da se pretnjama stane na put.

Kristina

23.01.2024 11:07

Takvoj osobi i jeste mesto iza rešetaka.