PRIŠLI MU NA PARKINGU, IZBOLI GA NOŽEVIMA I OSTAVILI GA IZBODENOG! Detalji krvave drame na Čukarici: Policija pokrenula akciju "Vihor"!

Autor:

Hronika

15.01.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo sinoć na jednom parkingu na Ceraku u opštini Čukarica.

PRIŠLI MU NA PARKINGU, IZBOLI GA NOŽEVIMA I OSTAVILI GA IZBODENOG! Detalji krvave drame na Čukarici: Policija pokrenula akciju "Vihor"!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Sinoć su dvojica muškaraca, nepoznatih žrtvi, napala tridesetpetogodišnjeg muškarca noževima na Čukarici. On je prevezen u Urgentni centar s ubodnim ranama u noge i stomak.

Prema prvim, nezvaničnim, informacijama, sve se dogodilo sinoć na jednom parkingu na Ceraku u opštini Čukarica.

Povređeni muškarac je svojim vozilom marke "golf" došao do parkinga ispred zgrade u kojoj živi. Kada je izašao iz vozila prišla su mu dvojica njemu nepoznatih muškaraca i noževima mu zadali više ubodnih rana. Zadobio je povrede po nogama i u stomak. Ostavili su ga tako izbodenog i pobegli sa mesta napada - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako je naveo povređenog muškarca je hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde je još uvek. 

Ubrzo je stigla i policija koja je obavila uviđaj, ali i raspisala potragu za dvojicom napadača. U potrazi za dvojicom napadača pokrenuta je akcija Vihor - rekao je sagovornik. 

Prema, takođe, nezvaničnim informacijama, ranjeni muškarac nema dosije u policiji. 

Motiv napada nije poznat, navodno ranjeni muškarac nije imao nikave pretnje, te ne može da se nasluti iz kog je razloga napadnut. Policija intezivno radi na rešavanju ovog slučaja - rekao je izvor.

Podsećamo, muškarac je izboden nožem u tuči noćas oko 23.20 sati u Ulici omorika kod broja 7 na Čukarici i prevezen je u Urgentni centar.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading