ZORAN MARJANOVIĆ IZAŠAO IZ ILEGALE, BAŠKARI SE PO DRUŠTVENIM MREŽAMA! Od oktobra niko nije znao gde je - oglasio se na društvenim mrežama (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud je ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva supruge krajem decembra.

ZORAN MARJANOVIĆ IZAŠAO IZ ILEGALE, BAŠKARI SE PO DRUŠTVENIM MREŽAMA! Od oktobra niko nije znao gde je - oglasio se na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Zoran Marjanović, koji je prvostepeno osuđen za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović, tri meseca nakon što je pušten na slobodu oglasio se na društvenim mrežama gde je objavio fotografiju sebe i svoje porodice.

Kako se može videti na fotografiji, Marjanović pozira sa bratom Milošem, snajom Milicom, kao i sinom i njegovim drugom. Svi su nasmejani, osim Zorana koji je vidno namršten na fotografiji.

Od kada je Marjanović pušten na slobodu 3. oktobra prošle godine, niko osim njegovih najbližih nije znao gde je. Na poznate brojeve telefona nije se javljao, odnosno nisu bili u funkciji, dok u kuću u Borči gde je živeo sa porodicom nije odlazio. Pomenuta kuća, navodno se prodaje, a kako pričaju komšije i struja im je isključena.

Foto: Facebook

Zoran Marijanović

Prekjuče, Marjanović je objavio pomenutu fotografiju i tako prekinuo ilegalu u kojoj je bio.

Podsetimo, pripremno ročište pred početak ponovnog suđenja Zoranu Marjanoviću kojem se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović u naselju Crvenka kod Borče, Viši sud u Beogradu je zakazao za 14. februar 2024. godine dok je za 19. mart zakazan početak suđenja.

Apelacioni sud je ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva supruge krajem decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading