VELIKA TRAGEDIJA U LESKOVCU! Poginuo radnik Elektrodistribucije - telo hitno poslato na obdukciju!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio je na trafo-stanici u Sijarinskoj banji.

VELIKA TRAGEDIJA U LESKOVCU! Poginuo radnik Elektrodistribucije - telo hitno poslato na obdukciju!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

Jutros oko 7 časova, radnik Elektrodistribucije M. B. poginuo je dok je obavljao radne zadatke na trafo-stanici u Sijarinskoj Banji. Ova tragedija potvrđena je iz MUP Leskovac za beogradske medije.

Prema dostupnim informacijama, detalji o tačnim okolnostima nesreće još uvek nisu saopšteni, ali se zna da je radnik radio na trafo-stanici kada je nesreća zadesila. Uviđaj je trenutno u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Telo preminulog radnika poslato je na obdukciju kako bi se dobile dodatne informacije o uzrocima nesreće.

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Hitna pomoć

Podsetimo, radnik M.V. (57) koji je zadobio tešku povredu kičme nakon što je prilikom popravke trafoa u ataru svrljiškog sela Ribare pao sa visine od oko tri metra hospitalizovan je u Kiničkom centru u Nišu i nalazi se u "visokom riziku" od životne ugroženosti.

Pacijent je primljen sa kompleksnom povredom kičme koja podrazumeva prelom nekoliko pršljenova sa pratećim oštećenjem kičmene moždine. Cela kičma mu je dislocirana sa prekinućem kičmene moždine usled čega ima potpunu oduzetost nogu i gubitak funkcija unutrašnjih organa trbuha. Kod ovakvih povreda u prva 72 sata se ne preduzimaju operativne mere. Odluka da li će biti preduzete biće doneta nakon tog roka na osnovu rezultata funkcija ostalih vitalnih organa. Pacijent je svestan, komunikativan, ali je u visokom riziku od životne ugroženosti - kaže pomoćnik rukovodioca Klinike za neurohirurgiju UKC Niš prof. dr Ivan Stefanović.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading