"MOJA ĆERKA JE UBIJENA, PA ZAR NISI SHVATILA DO SADA": Majka Eme Kobiljski opisala najteži trenutak u životu - kada je saznala da joj je Kosta ubio ćerku!

Autor:

Hronika

30.12.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušanje je prekinuto zbog tehničkih razloga i nastaviće se 22.februara sledeće godine.

"MOJA ĆERKA JE UBIJENA, PA ZAR NISI SHVATILA DO SADA": Majka Eme Kobiljski opisala najteži trenutak u životu - kada je saznala da joj je Kosta ubio ćerku!

Foto: Facebook, shutterstock

U Višem sudu u Beogradu tokom prethodna dva dana održano je suđenje koje se vodi protiv osumnjičenog dečaka Koste Kecmanovića i njegovih roditelja Miljane i Vladimira, kao i škole OŠ "Vladislav Ribnikar".

U četvrtak i petak svedočili su članovi žrtava, među kojima i majka Eme Kobiljski - Nina Kobiljski. Ona je do detalja opisala kako se osećala tog kobnog 3. maja, a ono što je sve u sudnici najviše pogodilo, jeste trenutak kada je opisala da je posle višečasovnog nadanja da će joj ćerka izaći živa iz škole, shvatila da je Ema mrtva.

- Dolazim tamo i vidim Ivana Božovića, oca koji je bio ispred škole, prepoznala sam ga, iako se ne znamo i vidim čovek plače. Priđem mu i zbunjeno ga pitam zašto plače, a on me pogleda onako zbunjeno i pita: "Moja ćerka je ubijena. Pa zar nisi shvatila do sada?" od tog trenutka prestajem da čujem, da vidim, ne znam kako stojim. Prvi put ne čujem zvukove, ne osećam. Penjem se na taj drugi sprat i razumem sada izreku "Kao jagnje za klanje" tako sam ja išla - opisala je Nina najtužnije trenutke, pa objasnila scene zbog kojih su svi prisutni plakali.

Samo čekam da mi inspektor kaže "Žao mi je" tada puštam taj krik koji mi se kupi ceo taj dan. Tada sam pala na kolena, moja majka kasnije sam čula, pala je na kolena ispred škole, a Dragan je pao na trotoar ispred apartmana u Rumuniji, pomogao mu je igrač. Nakon što im je rekla "da je Ema poginula".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
NG

30.12.2023 17:13

Cini mi se da je bol laksa roditeljima koji imaju jos jedno dijete ali sta da radi gospodja ciji je sincic bio pianista .Njen cijeli svijet je srusen,pitam se gdje pronalazi snagu da hoda,jede,govori,spava,funkcionise u zivotu .Stvarno ovo je velika bol za svakoga

Odgovori 9 11