OTAC ANGELINE AĆIMOVIĆ NA SUĐENJU PROČITAO DEO IZ NJENOG DNEVNIKA: Devojčica se radovala životu i bila je zahvalna na OVOME, a onda joj je Kosta presudio!

Autor:

Hronika

29.12.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Kecmanovićima je danas nastavljeno saslušanjem roditelja Angeline Aćimović.

OTAC ANGELINE AĆIMOVIĆ NA SUĐENJU PROČITAO DEO IZ NJENOG DNEVNIKA: Devojčica se radovala životu i bila je zahvalna na OVOME, a onda joj je Kosta presudio!

Foto: Vladimir Lukic, Facebook

Svedočenje roditelja Angeline Aćimović

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje svedočenjem oštećenih u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović – majke, oca i dečaka, koji je 3. maja ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba, kao i Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u kojoj se masakr dogodio.

Roditelji žrtava stigli su u Palatu pravde, i oni koji svedoče danas, a i oni koji su juče pričali o svom bolu.

Suđenje Kecmanovićima je danas nastavljeno saslušanjem roditelja Angeline Aćimović.

Njen otac Anđelko Aćimović je u potresnom svedočenju koje je trajalo duže od sat vremena rekao da je njegova ćerka volela "Ribnikar" i da je sama izabrala po doseljenju iz Podgorice.

Tražila je da se prebaci u drugo odeljenje čime možda ne bi bila žrtva vršnjaka.

Pročitao je stranicu iz njenog dnevnika iz decembra prošle godine.

- Zahvalna sam '22. što mi je donela nove ljude u život. Zahvalna sam na putovanju u Francusku koje mi je pokazalo ko je kakav i otvorilo vidike - naveo je otac.

Na dalje je rekao da je sanjala da bude kreator i da kupi veliku kuću i mami džip.

Pored Anđelka svedočila je majka ubijene Angeline o 22 dana borbe za njen zivot od ranjavanja u učionici smrti rekavsi: "Svaki taj dan, svaki taj minut sam umirala sa njom".

Da podsetimo, tokom jučerašnjeg ročišta svedočili su roditelji Ane Božović, Andrije Čikića i Katarine Martinović, a danas će govoriti Vlahovići, Aćimovići i Kobiljski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Tanja

29.12.2023 11:56

Roditelje najmlađeg masovnog ubice na svetu ne interesuje što naše dece nema, oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje, a oni su ga učili da barata oružjem, oružje od kuće je doneo u školu i na školskom času nam je decu poubijao. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu je letos krenula na more sa ćerkom krenula na more, besramno i dalje radi u prosveti, renovira stan..

Neko od gradjana

29.12.2023 23:29

@Tanja - Ako se ne nadje neki nacin da se decak kazni ostrije nego sto zakon predvidja plasim se da ce bilo koji devijantni tinejdžer biti svestan da moze proci nekažnjeno. Potrebno je ali nije dovoljno kazniti roditelje. Ako je za ovo delo uracunljivih izvrsilaca kazna dozivotni zatvor, decak nikad ne sme da izadje na slobodu. Nikad. Ta psihijatrijska bolnica za njega odabrana mora da bude sa najgorim uslovima koji u zemlji postoje. Ovakvi kao on moraju da se plase. On je racunao na nekaznjivost, drustvo mora da pokaze da nekaznjivosti nema.

pa upravo u tome je stvar

30.12.2023 17:58

@Neko od gradjana - jedina pravda je da ga ustvari puste ... i da na ulici uspavamo podivljalog psa ...