NA SUĐENJU KOSTI KECMANOVIĆU UGLAS PLAKALO 50 LJUDI! "KRIK ISPUŠTAM - PADAMO KAO DOMINE: ''Dragan, moja majka, ja..."

Autor:

Hronika

29.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Eme Kobiljski tresući se svedočila o zločinu maloletnog masovnog ubice.

NA SUĐENJU KOSTI KECMANOVIĆU UGLAS PLAKALO 50 LJUDI! "KRIK ISPUŠTAM - PADAMO KAO DOMINE: ''Dragan, moja majka, ja..."

Foto: Facebook, ST/Dragan Kadić

Sudnica "broj 1" Višeg suda u Beogradu u parnici protiv ubice Koste Kecmanovića i njegovih roditelja, juče i danas je kao nikada ranije, bila puna bola i neizrecive tuge. reke suza prolivene su dok su roditelji ubijene dece govorili o bolu i patnji koje su doživeli, a koji ih i dalje parališu čak i u obavljanju uobičajenih aktivnosti. 

Više od deset sati svedočili su roditelji ubijenog virtuoza Andrije Čikica - njegova majka Suzana Stanković Čikić i otac Miloš Čikić, roditelji ubijene Ane Božović- majka Ninela Radičević i otac Ivan Božović, roditelji ubijene Katarine Martinović- majka Miljana i otac Zoran Martinović, zatim roditelji Angeline Aćimović - Zoran i Natalija, kao i roditelji ubijenog školskog čuvara Dragana Vlahovića- Kosa i Živorad. Svoje potresno svedočenje iznosila je skoro dva sata i Nina Kobiljski koja će nastaviti na narednom ročištu, a nakon nje i njen suprug odbojkaški trener Dragan Kobiljski. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nina Kobiljski sa zastupnikom porodica i roditeljima drugih žrtava Kecmanovića

- Inspektor mi govori "Žao mi je"i ničega se više ne sećam. Ispuštam krik. Posle toga sam u magnovenju, sve prestaje oko mene, ne znam kako se krećem. Ispuštam krik. Padam...vidim da sam položena u kolima hitne pomoći. U stvari padamo kao domine. Ja ispred policije, moja majka ispred škole, Dragan u Rumuniji ispred apartmana...- rekla je Nina Kobiljski. 

Plačući neutešna majka je prepričavala kako nije mogla da podnese blizinu ni najbližeg okruženja na dan ubistva ćerke. 

-Bila je puna kuća kad sam stigla iz policije, porodica i prijatelji. Otišla sam u sobu Eminu i legla na njen krevet, grlila njenu pidžamu i jastuk. Plakala sam i mislila da će da mi se raspuknu pluća i da ni mene više neće biti - ispričala je. 

Republika

Foto: Facebook, shutterstock,

Emu je monstrum precizno gađao

Ona je u tom položaju dočekala supruga Dragana koji je radio u Rumuniji kao trener. 
-Došao je posle sedam sati vožnje i zatekao me je u Eminom krevetu. Plakali smo zajedno. Uzeo me je na krilo i tako smo ostali pola sata. Kad smo se prividno pribrali otišli smo da saopštimo mlađoj ćerki najgoru vest. Ona je bila kod kumova. Morali smo da joj kažemo da ne bi čula od nekog drugog i time se osećala iznevereno na sve- prepričala je Nina svoje najteže trenutke u životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Branko

01.01.2024 16:47

Kosta Kecmanović je iz svog zadovoljstva ubio i ranio divne ljude. Ne samo da ih je ubijao, on ih je ponižavao i mucio. GAZIO je po telima ubijenih i ranjenih devojcica i decaka, oni koji su tad bili zivi - muceni su, a i zivi i mrtvi - ponizavani su. Smatra da je dovoljno vazan da moze da gazi po zivima i mrtvima. Koji je razlog da on mora da zivi (osim po sili zakona da nema smrtne kazne)? Ako vec mora da zivi, elementarna je pravda da njegov zivot bude posvećen DOZIVOTNOM lecenju, bez ikakvih ugadjanja, udobnosti. Dobro bi bilo da sva deca, od 1. ili od 5. osnovne, pa do mature, na početku skolske godine, da popunjavaju UPITNIKE koje bi sastavili najbolji psihijatri i psiholozi - verujem da bi se buduće labilne licnosti mogle otkriti pre nego sto postane prekasno.