KOSTA JE RAZNEO SRCE MOM ANDRIJI! Reči majke ubijenog mladog pijaniste iz ''Ribnikara'' slomile sve u sudnici!

Autor:

Hronika

28.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bol, suze i jecaji porodice Andrije Čikića prolamali su se sudnicom.

KOSTA JE RAZNEO SRCE MOM ANDRIJI! Reči majke ubijenog mladog pijaniste iz ''Ribnikara'' slomile sve u sudnici!

Foto: K1 MUp Srbije

K1 MUp Srbije

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje svedočenjem oštećenih u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović - majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

Tokom današnjeg suđenja svedočili su roditelji Ane Božović, Andrije Čikića i Katarine Martinović, a sutra će govoriti porodice Vlahović, Aćimović i Kobiljski.

Skoro sat i po vremena svedočili su roditelji ubijenog Andrije Čikića o užasu, tuzi i bolu koji ih je zadesio saznanjem da više nemaju jedinca.

Republika

Foto: youtube/printscreen/RTS Sajt - Zvanični kanal, Facebook

Suzana Čikić o smrti sina Andrije Čikića

U sudnici je vladala tuga i tišina dok je majka Suzana Stankovic Čikić grcajući govorila kroz šta je porodica prošla kada je ubijen njihov sin jedinac. 

- Nema više: "Ćao, mama, moram da ti ispričam šta je bilo u školi." Nemamo više razlog da živimo. Čemu da se nadamo. Čije venčanje da čekamo - rekla je Suzana.

- Razneo je srce mog sina Andrije, a hladan mi je odgovorio da zna da ga je ubio. Rekao mi je da je njegov kriterijum za ubijanje bio da su deca okej. Policiji je rekao da nije bio ljut ni na koga.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Roditelji Andrije Čikića

Andrijin otac Miloš je na snimcima koje je napravila policija rekonstruisao poslednje trenutke svog sina.

- Gledajući slike, shvatili smo da je Andrija uspeo da izbegne prvi metak, koji je završio u njegovoj jakni i stolici, ali nije drugi, koji ga je pogodio u nogu, i treći, koji je prošao kroz ruku i srce. Gledajući te fotografije, shvatili smo da je Kosta gađao u glavu i srce. Ta preciznost je stravična. Možda je strašno što ću ovako reći, ali to su bile pokretne mete i za to je potreban ogroman trening - kazao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Tanja

28.12.2023 20:10

Otac ga učio da puca da koristi oružje,umesto drugarstvu,empatiji.Majka na more letos krenula a ni četrdeset dana nije prošlo od kad nam njen najmladji ubica na svetu streljao decu,sad renovira stan, besramno i dalje radi u prosveti. Oni samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Mira

29.12.2023 02:42

@Tanja - Sin se ponasa kao roditelji. Hoce kuci, hoce na skijanje, na takmicenja u skolu, kao da se nista nije desilo. Sledi isti obrazac kao roditelji. Lepo kazem da treba roditelje na visemesecno posmatranje, mislim da bi se sokirali njihovim ponasanjem. Oni su glavni i odgovorni urednici.

Branko

29.12.2023 10:01

Birao je da ubija dobru decu, bolju od njega po nekim znanjima i vestinama...a u stvari, bolji od njega su svi ljudi na svetu koji NEMAJU zelju da povrede, a kamoli ubiju druge ljude, bez obzira da li su obrazovaniji ili vestiji od njih samih...ovaj ljudski otpad do kraja svog promasenog zivota ne treba da zivi bolje od ubijenih i tesko ranjenih - osakacenih zrtava - njegovo lecenje treba da se sprovodi bez ikakvih zabava, ugadjanja, komfora - i bez prekidanja...neizleciva bolest se mora leciti do kraja zivota...