SVAKI TAJ DAN, SVAKI TAJ MINUT SAM UMIRALA SA NJOM: Potresno svedočenje majke Angeline Aćimović, izustila je jednu bolnu rečenicu - suze same teku!

Autor:

Hronika

29.12.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Kecmanovićima je danas nastavljeno saslušanjem roditelja Angeline Aćimović.

SVAKI TAJ DAN, SVAKI TAJ MINUT SAM UMIRALA SA NJOM: Potresno svedočenje majke Angeline Aćimović, izustila je jednu bolnu rečenicu - suze same teku!

Foto: Vladimir Lukic, Facebook

Svedočenje roditelja Angeline Aćimović

Danas je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje svedočenjem oštećenih u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović – majke, oca i dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba, kao i Osnovne škole "Vladislav Ribnikar“ u kojoj se krvavi pir dogodio.

Suđenje Kecmanovićima je danas nastavljeno saslušanjem roditelja Angeline Aćimović. Prvi je svedočio otac predivne devojčice.

Pored Anđelka svedočila je majka ubijene Angeline o 22 dana borbe za njen zivot od ranjavanja u učionici smrti rekavši:

- Svaki taj dan, svaki taj minut sam umirala sa njom!

Angelinin otac Anđelko Aćimović je u potresnom svedočenju koje je trajalo duže od sat vremena rekao da je njegova ćerka volela "Ribnikar" i da je sama izabrala po doseljenju iz Podgorice.

Tražila je da se prebaci u drugo odeljenje čime možda ne bi bila žrtva vršnjaka.

Pročitao je stranicu iz njenog dnevnika iz decembra prošle godine.

- Zahvalna sam '22. što mi je donela nove ljude u život. Zahvalna sam na putovanju u Francusku koje mi je pokazalo ko je kakav i otvorilo vidike - naveo je otac.

Na dalje je rekao da je sanjala da bude kreator i da kupi veliku kuću i mami džip.

Da podsetimo, tokom jučerašnjeg ročišta svedočili su roditelji Ane Božović, Andrije Čikića i Katarine Martinović, a danas će govoriti Vlahovići, Aćimovići i Kobiljski.

I juče i danas su se porodice žrtava već u pola devet okupile ispred suda i razmenile reči podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Tanja

29.12.2023 11:58

Roditelje najmlađeg masovnog ubice na svetu zločin njihovog najmlađeg masovnog ubice na svetu ne zanima oni bi što pre pobegnu u London ili na Havaje.