POŽAR NA ČUKARIČKOJ PADINI: Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.12.2023

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema informacija o povređenima.

POŽAR NA ČUKARIČKOJ PADINI: Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Vatrogasci se bore sa požarom

Večeras, na Čukaričkoj padini, vatrogasne ekipe su hitno reagovale kako bi obuzdale požar koji je izbio u blizini crkve Svete Petke. Iako su se na društvenim mrežama pojavili snimci koji prikazuju vatru koja je zahvatila objekat pored puta, trenutno nema informacija o povređenima.

Vatrogasne ekipe su brzo stigle na lice mesta i započele borbu sa vatrenom stihijom, čime su sprečile dalje širenje vatre. Njihova efikasna akcija doprinela je tome da požar ne zahvati okolne objekte i da se situacija stabilizuje.

Iako snimci objavljeni na društvenim mrežama prikazuju vatru koja je zahvatila objekat pored puta, još uvek nije jasno o kom objektu je reč. Nadležne službe istražuju uzrok požara i vrše procenu eventualne materijalne štete.

Apel građanima da budu oprezni

Pozivamo građane da budu oprezni i da se pridržavaju uputstava nadležnih službi kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti. Takođe, molimo sve koji imaju informacije o eventualnim uzrocima požara da ih podele sa nadležnim organima radi dalje istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading