U KOVČEGU SAM MU SUŠILA KOSU! Andriji Čikiću je metak razneo srce, njegova majka je morala da vidi mrtvog sina!

Autor:

Hronika

29.12.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Andrije Čikića otkrila je da je morala da vidi mrtvog sina, kao i fotodokumentaciju i sazna na koji način je ubijen.

U KOVČEGU SAM MU SUŠILA KOSU! Andriji Čikiću je metak razneo srce, njegova majka je morala da vidi mrtvog sina!

Foto: Republika.rs, E Stock, youtube/printscreen

Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje svedočenjem oštećenih u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović - majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

Majka ubijenog Andrije Čikića, Suzana Stanković Čikić, ispričala je potresne detalje dana kada je saznala da je ostala bez sina jedinca, a srce se u sudnici slomilo svima kada je otkrila kako je izgledalo kada prvi put videla mrtvo dete i šta je uradila kada ga je videla u belom kovčegu.

- Tražimo da vidimo svoje dete, ali kako sada svima javiti da nema Andrije... Izuzetno teško, kada smo javili mojim roditeljima u Švedskoj čula sam vrisak moje majke i teško disanje mog oca - pričala je Suzana i dodala da je morala da vidi sina:

Republika

Foto: andrijacikic.com

Andrija Čikić

- Sledi momenat da moram da vidim svoje dete, ali kako. Želim, ali kako. Ne znam šta ću tamo zateći, tada su mi dali da vidim moje dete u nekoj crnoj kesi.

Kako je rekla, želela je da njen Andrija počiva u ''nekom parku'', te su se zato ona i suprug odlučili da večna kuća njihovog sina bude Lešće. Tada je otkrila i šta je uradila kada ga je videla u kovčegu.

- Perem i peglam mu stvari kao da ide na ekskurziju, a ne na večni počinak. Kao da sam luda... Kasnije kada sam ga videla u kovčegu pitala sam ih:" zašto mu je mokra kosa?" i dobila odgovor da su ga sad kupali, tražila sam fen da mu osušim kosu.

Republika

Foto: Republika

Sahrana Andrije Čikića

Suzana i njen suprug su videli i fotodokumentaciju.

- Iako su nas savetovali da to ne radimo, ja sam morala. Nisam mogla da živim sa tim da ne znam šta se desilo sa mojom sinom. Tada smo videli da je na jakni imao rupu od metka. Prvi metak Andrija je izbegao i završio je u stolici. Usledio je hitac u nogu, a onda u ruku, metak je razneo srce i grudi - ispričala je majka mladog pijaniste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tanja

29.12.2023 10:02

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu učili ga puca,vodili po streljanama raznim aktivnostima sa pucanjem, ne znaju da ćerka nosi nož u rancu u školu,sipa drugarima domestos i oni kažu da nisu krivi. Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.Njih zločin i što naše dece nema ne interesuje.