RADNIK PAO SA POSLEDNJEG SPARATA ZGRADE! Užasna nesreća na gradilištu u Čačku!

Autor:

Hronika

13.12.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jutarnjih sati u širem centru Čačka došlo je do nesreće na gradilištu kada je radnik angažovan na izgradnji zgrade pao sa poslednjeg sprata.

RADNIK PAO SA POSLEDNJEG SPARATA ZGRADE! Užasna nesreća na gradilištu u Čačku!

Foto: RIna

- Pao je sa poslednjeg sprata u unutrašnje dvorište. Hitna pomoć je odmah stigla, ali nažalost mu nije bilo spasa. Konstatovali su smrt na licu mesta - rekao je za RINU vidno uznemiren kolega nastradalog radnika.

Radovi na ovom gradilištu su trenutno obustavljeni, a daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok ove nesreće.

Podsećamo, na gradilištu u Dubrovačkoj ulici na Starom Gradu došlo je do stravične nezgode.

Kako su preneli mediji, radnik je upao u rupu i zadobio teške povrede.

On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Takođe, pre dva dana ujutru, tačnije oko 07:30 časova, na gradilištu firme "O.D. Bojan" iz Vlasotinca, u ulici Barskoj u Nišu, dogodila se tragična nesreća koja je rezultirala smrću radnika te firme, B. I. (1957) iz Vlasotinca.

Naime, radnik je, iz za sada nepoznatog razloga, sa ploče koja se gradila na četvrtom spratu na visini od oko 15 metara, pao na zemlju i tom prilikom zadobio povrede od kojih je nažalost preminuo na licu mesta.

Nakon ovog tragičnog događaja, nadležni organi su odmah reagovali te je obavljen uviđaj, naložena obdukcija i prikupljena su potrebna obaveštenja u pravcu postojanja krivične odgovornosti odgovornog lica u navedenoj firmi. Naime, sumnja se na krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288. stav 5. u vezi sa članom 280. stav 3. Krivičnog zakonika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading