DETALJI MAKLJAŽE U NOVOM SADU: Vikao i udario ženu dok je dete bilo u automobilu!

Autor:

Hronika

29.11.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored muškarca koji je izazvao tuču, suprug napadnute žene takođe je dobio prijavu za učestvovanje u fizičkom sukobu.

DETALJI MAKLJAŽE U NOVOM SADU:  Vikao i udario ženu dok je dete bilo u automobilu!

Foto: Instagram/nsuzivo.rs

Tuča u Novom Sadu

Sukob koji se odigrao pre dva dana na parkingu ispred stambene zgrade u ulici Branka Bajića u novosadskom naselju Sajmište izazvao je veliku pažnju javnosti.

Mnogi su bili uznemireni prizorom kako vozač belog "audija" nasilno napada ženu, koja pada na tlo, da bi zatim ušao u fizički obračun sa njenim suprugom, koji je reagovao da je zaštiti.

Većina korisnika društvenih mreža osudila je ovaj akt nasilja, i iako nema opravdanja za takvo ponašanje, mnogi su se zapitali šta je motivisalo nasilnika da postupi na tako brutalan način.

Prema informacijama dobijenim od dobro obaveštenog izvora, verbalni sukob između vozača "audija" i žene prethodio je incidentu. Žena je, izlazeći iz automobila, vratima udarila vozilo muškarca, što je izazvalo njegov burni odgovor, iako mu je ona pomenula da je njen mališan bio u automobilu. Naš izvor je naveo da je žena rekla vozaču da ne može očekivati komfor u gradu, sugerirajući mu da bi trebalo da kupi garažu. Nakon toga, došlo je do fizičkog napada, pri čemu je žena pala na pod. Dodatno, izvor navodi da žena nije uputila ni jednu uvredu, već je pokušavala izbeći konflikt.

Napadač se udaljio s mesta incidenta nakon fizičkog obračuna, ali su ga inspektori policijske ispostave Detelinara brzo pronašli i priveli na informativni razgovor. Žena je pregledana u Kliničkom centru, gde nisu pronađene ozbiljnije povrede.

Pored muškarca koji je izazvao tuču, suprug napadnute žene takođe je dobio prijavu za učestvovanje u fizičkom sukobu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće prekršajne prijave protiv tridesetpetogodišnjeg Novosađanina i tridesetdvogodišnjaka sa područja Čajetine, zbog sumnje da su učinili prekršaj učestvovanje u tuči. Sumnja se da su njih dvojica učinila ovaj prekršaj, jutros, u ulici Branka Bajića. Ovaj slučaj nije prijavljen policiji koja je, operativnim radom, identifikovala učesnike i o događaju obavestila nadležnog javnog tužioca - stoji u saopštenju MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading