UMESTO DVE DUKSERICE, POLA KILOGRAMA DROGE: Carinici su se šokirali kada su otvorili pošiljku sa Tajlanda (FOTO)

Autor:

Hronika

28.11.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplena se dogodila 24. novembra kada je otovrena pošiljka sa Tajlanda.

UMESTO DVE DUKSERICE, POLA KILOGRAMA DROGE: Carinici su se šokirali kada su otvorili  pošiljku sa Tajlanda (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Carinici su u pošiljci koja je pristigla sa Tajlanda za primaoca u Beogradu umesto dve dukserice, kako je bilo napisano na pošiljci, u paketu pronašli 580 grama marihuane.

Kako je danas saopšteno iz Uprave carina, neretko se dešava da carinici tokom kontrole poštanskih pošiljaka, umesto onoga što pošiljaoci prijave kao sadržaj, pronađu raznu nedozvoljenu robu, pa čak i drogu.

Poslednji takav slučaj zabeležen je 24. novembra, kada je u jednom paketu sa Tajlanda otkriveno preko pola kilograma marihuane. Iako je na pošiljci bilo napisano da sadrži dve dukserice, umesto garderobe, carinici su u paketu pronašli dve kese sa ukupno 580 grama marihuane.

Od početka ove godine, otkriveno je 42 pokušaja krijumčarenja droge u pošiljkama, u kojima se umesto ličnih stvari krilo gotovo pet kilograma i više od 2.000 tableta najrazličitijih opijata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading