NASILNIK IZ DOBROG DOLA IZA REŠETAKA! Mrtav pijan brutalno pretukao nevenčanu ženu - udarao je rukama i nogama po glavi i telu!

Autor: S.B.

Hronika

27.11.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno nasilje u porodici u Dobrom Dolu.

NASILNIK IZ DOBROG DOLA IZA REŠETAKA! Mrtav pijan brutalno pretukao nevenčanu ženu - udarao je rukama i nogama po glavi i telu!

Foto: Shutterstock

S.G. (33) iz Dobrog Dola uhapšen je pod sumnjom da je brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu u njihovoj porodičnoj kući.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu saopštilo je da je osumnjičenom određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, kao i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ometati postupak uticajem na žrtvu, ali i da bi mogao ponoviti krivično delo.

Prema saopštenju tužilaštva, S.G. je nakon verbalne rasprave i uvreda zadao više udaraca svojoj nevenčanoj supruzi, što je rezultiralo lakim telesnim povredama. Dodatno, prilikom privođenja utvrđeno je da je imao 2,04 promila alkohola u krvi.

Tužilaštvo je odredilo najpre zadržavanje, a zatim i pritvor osumnjičenom, uz obrazloženje da postoji bojazan da bi mogao uticati na žrtvu ili ponoviti delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading