RAT BOSANSKIH KRIMOSA SE NASTAVLJA: Ne diraj brata jer biće rata!

Autor:

Hronika

19.11.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elvis Keljmendi i Amir Pašić Faćo nastavili sa svojim sukobom.

RAT BOSANSKIH KRIMOSA SE NASTAVLJA: Ne diraj brata jer biće rata!

Foto: Facebook

Sin narko-bosa u Bosni i Hercegovini Nasera Keljmendija, Elvis Keljmendi, izaziva veliku pažnju javnosti, naročito na društvenoj mreži TikTok na kojoj je u otvorenom sukobu sa lokalnim kriminalcem, Amirom Pašićem Faćom.

Republika

Foto: Facebook

Elvis Keljmendi

Naime, pripadnici MUP Kantona Sarajevo su ih 4. novembra priveli na informativni razgovor zbog javno pozivanja i pretnji na linč. Međutim, njihov rat se nastavio i posle toga.

- Elvise, ovo nije hejt, ovo ti je poruka da se vratiš na pravi put! Izvuci pouku iz svega ovoga, to ti je moj savet - rekao je Amir Pašić svom suparniku u lajv prenosu na TikToku-u.

Komentari se samo nižu na ove objave, a jedan od njih je: "Kakav si ti to mafijaš kad se već četvrti dan za redom javljaš u istoj dukserici i pretiš Elvisu?!"

Republika

Foto: Facebook

Amir Pašić

 

Inače, ako je sudeći po objavama i komentarima više je onih pratilaca ove društvene mreže koji podržavaju Keljmendija, a jedan od pratilaca se javio sinoć i uživo dao savet Faći.

- Faćo, što si moje gaće žvaćo! Ne diraj lava dok spava i mirna ti glava. Pusti brata neka uživa u svom životu i ne brini za svoju dobrotu jer ti izgleda ne umeš mirno da spavaš i diraš pogrešnog čoveka u svom životu. Molim te ne diraj brata jer biće rata - rekao je čovek koji podržava Elvisa Keljmendija koji je početkom novembra tražio od Faće da se sastanu "oči u oči" i da se obračunaju. Međutim, do toga nije došlo jer je Faćo došao i priveden je u policiji, dok je Elvis navodno, kako su preneli bosanski mediji, za to vreme pozvao policiju i nije došao na dogovoreni sastanak, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading