TUČA U CENTRU NOVOG PAZARA: Sigurnosne kamere snimile brutalni napad na majstora na gradilištu objekta u izgradnji

Autor:

Hronika

16.11.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U samom centru Novog Pazara dogodila se žestoka tuča između grupice muškaraca na terasi jednog objekta.

TUČA U CENTRU NOVOG PAZARA: Sigurnosne kamere snimile brutalni napad na majstora na gradilištu objekta u izgradnji

Foto: RINA

Sigurnosne kamere su zabeležile kako četvorica muškaraca napadaju jednog od njih. Prema svedočenju očevidaca, sukob je prvo počeo kao verbalni, da bi se ubrzo pretvorio u fizički napad, sa korišćenjem palica.

Kako je za agenciju RINA potvrdio jedan od očevidaca, sve se odigralo u blizini objekta koji je još uvek u izgradnji. Ovo je izazvalo sumnju da su investitori napali majstora koji je bio angažovan na tom objektu. Međutim, ovo još uvek nije potvrđeno, kao ni to da li su eventualni napadači uhapšeni od strane nadležnih organa.

Ovakvi incidenti su uvek zabrinjavajući, posebno ako se dešavaju u samom centru grada. Sigurnosne kamere su u ovom slučaju odigrale važnu ulogu u otkrivanju počinilaca i utvrđivanju činjenica. Takođe, ovaj sukob je još jednom podsetio na važnost poštovanja zakona i mirnog rešavanja sukoba, umesto nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading