UHAPŠEN BRAČNI PAR ZBOG BACANJA BOMBI NA IMOVINU POKOJNOG KOSMAJCA!

Autor:

Hronika

16.11.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Zvezdari su danas uhapšeni D. K. (59) i njegova supruga Dž. R. T. (39) zbog sumnje da su bacili bombe na dve kuće u vlasništvu porodice pokojnog Dragoslava Kosmajca.

UHAPŠEN BRAČNI PAR ZBOG BACANJA BOMBI NA IMOVINU POKOJNOG KOSMAJCA!

Foto: St/Branislav Jovanović, Tanjug/Sava Radovanović

Kako saznaje Kurir, policija je efikasnom akcijom uspela da uhapsi ovaj par, koji se sumnjiči za bacanje obe bombe - i one od 8. novembra i one koja je danas pronađena na drugoj lokaciji, a nije eksplodirala.

Prema informacijama dobijenim od izvora bliskih istrazi, D. K. i Dž. R. T. uhapšeni su u selu Slavkovica kod Ljiga, a istragu protiv njih vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Zasad nije poznato koji su motivi ovog para za bacanje bombi na kuće Kosmajčeve porodice, ali se pretpostavlja da je u pitanju dugogodišnji sukob.

Kosmajac je bio poznat kao kontroverzna ličnost u javnosti, a nakon njegove smrti 2016. godine, njegova porodica je nastavila da bude na meti napada. Ovo nije prvi put da se neko pokušava osvetiti Kosmajčevima, ali je prvi put da je to učinjeno na tako drastičan način.

U javnosti se već spekuliše o mogućem motivu ovog napada, kao i o tome da li su uhapšeni sami izvršili ove napade ili su bili angažovani od strane nekoga. Ipak, zvanične informacije još uvek nisu saopštene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading