LOVAČKA PUŠKA, PIŠTOLJI, MUNICIJA... Policija u Negotinu pronašla čitav arsenal oružja!

Autor:

Hronika

16.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pretresna kuće i jednog i drugog osumnjičenog.

LOVAČKA PUŠKA, PIŠTOLJI, MUNICIJA... Policija u Negotinu pronašla čitav arsenal oružja!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo zadržavanje:

1. J. V. iz Grabovnice kod Kladova zbog krivičnog dela iz člana Neovlascena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz cl. 246a.st.1.KZ i krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348.st 3.KZ .

Pretresom kuće i pomoćnih prostorija koje koristi osumnjičeni u Grabivnici pronađeno: 121 metak različitih kalibra, 961 gr.baruta, revolver, 3 lovačke puške, jedna puška sa optičkim nišanom, pištolj, vazdušna puška, 12 tableta Bensedina koje je neovlašćeno nabavio i držao.

Takođe, zadržana je i osoba T. V.  iz  Kobišnice kod Negotina, zbog krivičnog dela iz člana Nedozvoljena prozivodnja i stavljanje u promet oruzja i eksplozivnih materija iz člana 348.st st.3.Kz.

Pretresom kuće osumnjičenog u Kobišnici  pronađeno: 10 revolvera, različitih kalibara i proizvođača, 3 pištolja, različitih kalibara i proizvođača, lovačka puška, dvocevka, ruska automatska puška bez cevi, zatvarača i okvira, 2 vazdušne puške, cev sa zatvaračem i mehanizmom za okidanje, kubura,  prigušivač, 725 komada municije različitog kalibra, a koje je neovlašćeno držao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading