JEDNOM HOFMANU VEĆ SUDE ZA BRUTALNO PREBIJANJE: Napao muškarca ispred tržnog centra - nesrećnom ćoveku polomio nos i vilicu, i zatvorio mu oko!

Autor:

Hronika

14.11.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Vidović je muškarcu naneo teške telesne povrede, čovek bio sav u podlivima i modricama.

JEDNOM HOFMANU VEĆ SUDE ZA BRUTALNO PREBIJANJE: Napao muškarca ispred tržnog centra - nesrećnom ćoveku polomio nos i vilicu, i zatvorio mu oko!

Foto: Facebook

Braća Hofman

Miljanu Hofmanu Vidoviću, koji je sa rođenim bratom Ljubanom Hofmanom uhapšen u petak u jednom restoranu u tržnom centru u Beogradu, već se sudi za brutalno prebijanje muškarca ispred istog tržnog centra.

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu sudi mu se zbog sumnje da se 6. decembra 2021. godine ispred restorana posvađao sa muškarcem, a potom počeo da ga udara rukama i nogama.

- Prema optužnici Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, muškarcu je naneo teške telesne povrede - otkriva izvor Kurira.

Kako dodaje, od batina koje je dobio od Miljana Hofmana koji je inače bio šampion sveta u disciplini K1, pretučeni je navodno imao prelome nosa, vilice, bio je sav u podlivima i modricama, a oko mu je praktično bilo zatvoreno.

Sagovornik dodaje i da je Miljan Hofman 2021. u Novom Sadu bio osuđen za isto krivično delo i osuđen na kućni zatvor.

Ljuban osuđen na godinu dana zatvora

Njegov brat Ljuban Vidović je nekadašnji šampion Evrope u kik-boksu. pred Okružnim sudom u Banjaluci bio je osuđen na godinu dana zatvora, ali je kazna zamenjena novčanom, zbog otmice Nenada Jakovljevića iz Bijeljine 2018. godine.

Podsetimo, u spektakularnoj akciji hapšenja naočigled brojnih gostiju poznatog restorana, osim Miljana lisice su stavljene i njegovom bratu. Obojica su na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvo negirala izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret, posle čega im je određen pritvor do 30 dana.

Javnosti su postali poznati pošto su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako braća Hofman maltretiraju radnike ugostiteljskih objekata, kao i dostavljača hrane.

 

 

Tužilaštvo je saopštilo da se oni sumnjiče za krivična dela zlostavljanje i mučenje kao i nasilničko ponašanje.

- U daljem toku postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije. MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvom da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu će takođe javnost biti blagovremeno obaveštena - saopštilo je tužilaštvo posle hapšenja braće Hofman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading