SRBIN NA UDARU AUSTRIJSKE POLICIJE - OPLJAČKAO MINISTARKU, PA SE DAO U BEKSTVO! Kamere sve zabeležile, evo kako je dolijao provalnik sa međunarodne poternice

Autor:

Hronika

12.11.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan osumnjičeni provalnik je uhapšen nakon provale, a drugi je bio u bekstvu, nakon čega je i on uhapšen.

SRBIN NA UDARU AUSTRIJSKE POLICIJE - OPLJAČKAO MINISTARKU, PA SE DAO U BEKSTVO! Kamere sve zabeležile, evo kako je dolijao provalnik sa međunarodne poternice

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija 10. novembra, uhapsila je 49-godišnjeg državljanina Srbije u jednom bečkom kvartu, osumnjičenog za provalu u stan austrijske ministarke Karoline Edtstadler.

Akciju hapšenja sprovela je policija nakon što je primetila muškarca koji se ponašao sumnjivo.

Dok je trajala akcija praćena, utvrđeno je da muškarac odgovara opisu provalnika koji je na međunarodnoj poternici, jer je 23. avgusta provalio u stan ministarke. Nakon hapšenja utvrđeno je da je osumnjičeni srpski državljanin.

Podsetimo austrijska ministarka je bila na odmoru na Azurnoj obali kada je provaljeno u njen stan. Ministarkin mobilni telefon povezan je sa sigurnosnim sistemom stana i odmah poslao obaveštenje o provali i ona je preko sigurnosnih kamera gledala šta se dešava i o tome obavestila policiju. 

Jedan osumnjičeni provalnik je uhapšen nakon provale, a drugi je bio u bekstvu, nakon čega je i on uhapšen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading